08 / 05 / 2024

kapalıçarşı mağazaları

kapalıçarşı mağazaları

Kapalıçarşı`da Sandal Bedesteni`ni bugünkü kirasının 7 katına 20 yıllığına kiralayan OB Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özden, " Çarşı, eski haline dönecek. " dedi.

Godiva da Kapalıçarşı'daki dükkanını kapattı!

Kapalıçarşı' da, kiraların altından dolara dönmesinin ardından artan kur nedeniyle, lüks markaların çarşıdaki mağazalarını kapatma trendi sürüyor... Ünlü çikolata markası Godiva da Kapalıçarşı'daki dükkanını kapattı...

Ormanköy Çarşı mağazaları fiyat listesi!

Ormanköy Çarşı mağazaları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ormanköy Çarşı fiyat listesi ve proje detayları...

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

Sinan Öncel: AVM mağazalarında 3 ay kirasız dönem olmalı!

Yaklaşık 2 aydır koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde. Markalar, kira ötelemesi isterken, AVM yatırımcıları borçlara faizsiz erteleme talep ediyor. Peki AVM'ler açılınca mağazaların kira durumları ne olacak? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

AVM ve zincir mağazalar haftada 1 gün tatil edilmeli!

(TESK Genel Başkanı Palandöken, "Haftada 7 gün açık olan AVM, zincir mağazalar ve büyük mağazaların Avrupa örneklerinde olduğu gibi haftada bir gün kapalı olmaları sağlanmalıdır." dedi...

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Kapalıçarşı'da 600 dükkan kapandı!

İstanbul Kapalıçarşı’da mağazalar turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle teker teker kepenk indiriyor. 3 bin 600 dükkandan 600’e yakını kapanırken, ay sonunda bu rakamın 1000’i, yıl sonunda ise 1500’i bulması bekleniyor.

Kentsel dönüşüm cadde mağazalarını vurdu!

İstiklal’deki mağazalardan sonra Bağdat Caddesi’nde kapanan mağazalar da dikkat çekti. Kiraların 250 bin dolara kadar çıktığı caddede şu an 22 dükkân kapalı. Başkan Nuhoğlu, “Dönüşümle beraber kiralar da arttı. Kapatanlar dönüşümle yapılan yeni binalara taşınıyor” diyor

Mustafa Demir Kapalıçarşı'nın restorasyonunu anlattı!

550 yıllık tarihiyle İstanbul'un simgesi haline gelen tarihi Kapalıçarşı’da restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Fatih Belediyesi tarafından yürütülen çalışma vatandaştan da destek görüyor.

Dap Yapı Adam Kule projesinde mağazalar satışa çıktı!

Dap Yapı tarafından İstanbul Dragos’ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde ofislerin yüzde 66’sı satılırken,19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı.

Siverek Kapalı Çarşı'nın restorasyonunda sona gelindi!

Şanlıurfa Merkez ve İlçelerde hummalı bir çalışma içerisine giren Büyükşehir Belediyesi, Siverek'te bulunan Tarihi Kapalı Çarşı tarihi dokusuna uygun bir şekilde üst yapı ve meydan iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

kapalıçarşı mağazaları Haberi

kapalıçarşı mağazaları

Kapalıçarşı'da 1.800 metrekare alana sahip olan Sandal Bedesteni'ni 20 yıllığına kiralayan OB Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özden konuştu. Vakiflar Genel Müdürlüğüne ait olan ve aylık 120 bin TL kiranın toplandığı alanı 3 yıl aylık 855 bin TL, 3 yıl sonunda ise enflasyon artı 1 milyon 305 bin TL kira karşılığında aldıklarını kaydeden Hüseyin Özden, 3 yıl sürecek tadilat için 3.5 milyon TL harcayacakları alanı küçük Kapalıçarşı olarak işleteceklerini söyledi.


Halı, turistik eşya, çanta, takı ve giysilerin satıldığı dükkanların bulunduğu Sandal Bedesteni, önceki gün Fatih Kaymakamlığı tarafından tahliye tebligatının asılmasının ardından, 80'e yakın esnafın tahliye edilmesi ve tahliye nedeni ile esnaf tarafından başlatılan eylem ile gündeme gelmişti.

ALTINBAŞLAR VE GÜLAYLAR DA TALİPTİ

Dünya'nın haberine göre; Hüseyin Özden, kendisinin de Sandal Bedesteni'nde 25...