25 / 08 / 2024

Kapalıçarşı restorasyonu ne kadar sürecek

Kapalıçarşı restorasyonu ne kadar sürecek

Dünyanın en eski alışveriş merkezilerinden biri sayılan Kapalıçarşı'da bulunan Sandal Bedesteni'nde, 20-25 yıldan bu yana hizmet veren yaklaşık 80 esnafa dükkanlarını boşaltması için tebligat gönderildi.

Kapalıçarşı'da yer yerinden oynadı! Altın fiyatları roket gibi fırladı! 22 Ağustos 2024 altı fiyatları 

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın resmen roket gibi fırlarken, yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etmeye başladı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç lira? 22 Ağustos 2024 altı fiyatları.

Kapalıçarşı'da yer yerinden oynadı! Altın füze gibi fırladı! Bugün gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 

Milyonlarca yatırımcı altın alıp satmak için Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Kapalıçarşı'da resmen yer yerinde oynuyor, altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Bugün gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 

Gram altın canlı grafik! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 13 Ağustos 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 2695 liraya yükseldi. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın canlı grafik! 13 Ağustos 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın fiyatı 2.665 TL oldu! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! 10 Ağustos 2024 canlı altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın 2.665 TL'den işlem görüyor. Peki çeyrek altın, yarım, tam, gremse altın fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2024 canlı altın fiyatları.

Elinde avucunda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 7 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altının ons fiyatı bugün 2395 dolar olurken gram altın 2657 TL'ye yükseldi. Elinde avucunda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı, yarım, tam ve gremse altın ne kadar oldu? 7 Ağustos 2024 altın fiyatları.. 

Altın düşüyor, alalım mı? 24 ayar gram altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

Küresel piyasaların etkisiyle altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerke yatırımcılar 'altın alalım mı?' sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki 24 ayar gram altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

Kıyıda köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat! 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Haftayı rekorla kapatan altın bugün de yükselmeye devam ediyor. 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? Bugün çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Dolar/TL'de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?  

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararının ardından dolar/TL kuru dolar, yeni işlem gününe zirve seviyede başladı. Bugün dolar/TL kuru ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar/TL kaç lira? 1 Ağustos Dolar/TL kuru...

Fed'in faiz kararı sonrası altın fırladı! Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı.  Banka, faizleri değiştirmeyerek sabit tuttu. Kararın ardından altın fiyatları güne yükselişle başladı. Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında Cuma atağı! Gram altın, çeyrek altın peş peşe yükseldi! Güncel Kapalıçarşı altın fiyatları 26 Temmuz

Altının spot piyasadaki ons fiyatı yüzde 0,2 yükseldi. Peki gram altın, çeyrek altın fiyatları ne oldu? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 26 Temmuz...

Kapalıçarşı canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 19 Temmuz Cuma altın fiyatları!

Son günlerde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Peki  Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu! 10 adet çeyrek altın ne kadar? Anlık altın fiyatları

15 Temmuz resmi tatil olması dolayısıyla altın almak isteyenler '15 Temmuz Kapalıçarşı açık mı?' sorusunu araştırıyor. Bugün Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu. Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Temmuz anlık altın fiyatları...

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı restorasyonu ne kadar sürecek Haberi

Kapalıçarşı restorasyonu ne kadar sürecek

Dünyanın en eski alışveriş merkezilerinden biri sayılan Kapalıçarşı'da bulunan Sandal Bedesteni'nde, 20-25 yıldan bu yana hizmet veren yaklaşık 80 esnafa dükkanlarını boşaltması için tebligat gönderildi. Esnaf tahliye etmediği takdirde polis zor yoluyla dükkanları boşaltacak.


İstanbul'un  tarihi, turistik ve ticari yapılarından biri olan ve Fatih Sultan Mehmet döneminde inşa edilen Kapalıçarşı'daki,  Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün mülkiyetinde olan ve halı, turistik eşya, çanta, takı, giysi satılan dükkanların bulunduğu bedesten'in kapısına Fatih Kaymakamlığı tarafından tahliye tebligatı asıldı. Tebligatta 'fuzuli şagil' yani işgalci olarak tanımlanan esnafların 22 Nisan'da dükkanlarını tahliye etmesini, tahliye sırasında güvenlik güçlerinin gerekli önlemleri alması isteniyor.


Bedestenin restorasyon kapsamında ihaleye verildiğini anlatan Sandal Bedesteni Dernek Başkanı Kaya Kandemir, esnafların yanı sıra sektörde çalışan işçiler, tedarikçiler ve aileleri ile birlikte yaklaşık 400 kişinin durumdan...