02 / 10 / 2024

Kapalıçarşı yenileme son durum

Kapalıçarşı yenileme son durum

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kapalıçarşı'nın restoresi 400 milyon TL'yi bulacak!

Kapalıçarşı’nın Başkanı Ahmet Kökler, çarşı batıyor iddialarına sert çıktı. Kökler, “Turizmde yaşanan sıkıntı burayı da etkiledi ancak adam dükkânını kiralardan dolayı kapatıyor. Karamsarlık yaratmanın manası yok. Kapalıçarşı batmaz” dedi

Kapalıçarşı'da gram altın 2.876 TL oldu! Çeyrek altın fiyatı fırladı! Son dakika 17 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altı 2 bin 876 lira oldu. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? 17 Eylül 2024 altın fiyatları.

Rekor kıran gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü mü? Altın fiyatlarında son dakika! 15 Eylül Kapalıçarşı fiyatlar!

Hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarındaki yükselişin sürüp sürmediği merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Eylül 2024 Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları... 

Altında rekor göründü! Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin 856 TL oldu! 14 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin 856 TL oldu! 14 Eylül 2024 altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gram altın fiyatı bugün 2826 TL'ye yükseldi. Peki  Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 31 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 31 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları...

Cumhuriyet altını ne kadar? Kapalıçarşı ata altın fiyatları kaç lira? Harem altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları rekor seviyelere gelirken, yatırımcılar Cumhuriyet altını ve Kapalıçarşı ata altın fiyatlarını merak ediyor.  Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Harem altın fiyatları son dakika!

Kapalıçarşı döviz fiyatlarında ipin ucu kaçtı! 'Boşa konuşmuyoruz' diyen Selçuk Geçer dolarda tarihi seviyeyi açıkladı!

Son zamanlarda Kapalıçarşı ve bankalararası döviz kuru farkı nisan ayından bu yana zirveye çıkmış durumda. Selçuk Geçer, herşeyin Kapalıçarşı'da başladığını söyleyerek 'boşa konuşmuyoruz' dedi ve doların geleceği tarihi seviyeyi açıkladı.

Kapalıçarşı ile bankalararası döviz makası açıldı! Son dört ayın en yüksek seviyesinde! 

Bankalararası piyasa ile Kapalıçarşı'daki döviz fiyatları arasındaki makas son dört ayın en yüksek seviyesine yükseldi. 

Altın fiyatları resmen uçtu! Elinde 1 gram bile altını olanı buz kesti: 4 Ağustos Kapalıçarşı altın fiyatları...

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarının kaç TL olduğunu merak ediyor. Peki altın fiyatları bugün kaç TL? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 4 Ağustos...

Altın fiyatlarında Cuma atağı! Gram altın, çeyrek altın peş peşe yükseldi! Güncel Kapalıçarşı altın fiyatları 26 Temmuz

Altının spot piyasadaki ons fiyatı yüzde 0,2 yükseldi. Peki gram altın, çeyrek altın fiyatları ne oldu? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 26 Temmuz...

Altın fiyatlarında faiz depremi! Gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü! Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024!

Merkez Bankası tarafından politika faizi açıklandı, altın fiyatları hareketlendi. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024...

Kapalıçarşı canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 19 Temmuz Cuma altın fiyatları!

Son günlerde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Peki  Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Bayram öncesi altında son dakika! Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 

Bayram öncesi, milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı.  Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 15 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları... 

Kapalıçarşı yenileme son durum Haberi

Kapalıçarşı yenileme son durum

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı esnafına ziyarette bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Kapalıçarşı’nın çatısına çıkarak restorasyonu yapılan yerlerde incelemelerde bulunan Yıldırım, vatandaşlarla da ayaküstü sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Kapalıçarşı esnafı ziyaretinden sonra Avcılar’a geçen Binali Yıldırım, Reşitpaşa Caddesi üzerindeki AK Parti seçim çadırına gitti.

Yıldırım'a AK Parti Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy ve çok sayıda il ve ilçe yöneticisi eşlik etti. Burada, seçmenlere hitap eden Yıldırım "Avcılar’da artık hizmetler Yıldırım hızıyla gelecek" dedi.

Konuşmasının ardından Marmara Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Yıldırım, caddedeki partilerden CHP, DP, DSP ve SP'nin seçim çadırlarını ziyaret ederek seçimlerde başarılar diledi.