02 / 10 / 2024

Kapalıçarşıda kiralık dükkan

Kapalıçarşıda kiralık dükkan

Reşat Altın'ın 109 bin 702 liraya satıldığı 1987 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde bulunan bir dükkanı aylık 350 bin lira bedel üzerinden 1 yıl süreyle kiraya verecekmiş.

Altında rekor göründü! Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin 856 TL oldu! 14 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin 856 TL oldu! 14 Eylül 2024 altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gram altın fiyatı bugün 2826 TL'ye yükseldi. Peki  Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Yastık altında 1 gram bile altını olanlar dikkat! Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar?

Fed'in faiz indirimi eylül ayında gelmesi kesin gözüyle bakılırken, anlık altın fiyatlarında gerileme oldu. Peki Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar? 28 Ağustos altın fiyatları.

İstanbul'da kiralık konut piyasası karaborsaya düştü! Kiracılar ev bulamıyor! Hangi ilçede kaç kiralık konut var? 

Ülke genelinde yaşanan konut sıkıntısı büyükşehirlerin en büyük sorunu haline geldi. İstanbul'da kiralık konut neredeyse hiç bulunamıyor. Peki İstanbul'da hangi ilçede kaç kiralık konut var? 

Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu! 10 adet çeyrek altın ne kadar? Anlık altın fiyatları

15 Temmuz resmi tatil olması dolayısıyla altın almak isteyenler '15 Temmuz Kapalıçarşı açık mı?' sorusunu araştırıyor. Bugün Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu. Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Temmuz anlık altın fiyatları...

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Kapalıçarşıda kiralık dükkan Haberi

Kapalıçarşıda kiralık dükkan


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN


   1) Kapalıçarşı Sandal Bedestemi'ndeki 2 no'lu dükkan; aylık 350.000. -T muhammen bedel üzerinden 1 süre ile kiraya verilecektir. Geçici teminatı olarak İşletmeler Müdürlüğü'ne yatırılacaktır. Geçici teminatı 126.000. TL'dır. (Ayrıca 700.000. TL ihale iştirak teminatı olarak İşletmeler Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)

   2) Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'ndeki 18 no'lu peyke yeri; aylık 150.000.-TL. muhammen bedel üzerinden 1 yıl süre ile kiraya verilecektir. Geçici teminatı 54.000.-TL'dır. (Ayrıca 450.000.- TL. ihale iştirak teminatı olarak İşletmeler Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)

   3) Kapalıçarşı Sandal Bedesteni 17 no'lu peyke yeri; aylık 150.000.-TL muhammen bedel üzerinden 1 yıl süre ile kiraya verilecektir. Geçici teminatı 54.000.-TL'dır....