02 / 05 / 2024

kapı fuarı istanbul fuar merkezi 2014

kapı fuarı istanbul fuar merkezi 2014

Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen 8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı "Door Fair Turkey", İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de 3 salonda kapılarını sektör profesyonellerine açtı...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Etkinlikleriyle Sektöre Yön Verecek!

Bulunduğu bölgenin en büyük uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, 2022 yılında 44’üncü kez kapılarını açıyor. 

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 18 Nisan’da kapılarını açıyor!

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında kapılarını açıyor…

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

kapı fuarı istanbul fuar merkezi 2014 Haberi

kapı fuarı istanbul fuar merkezi 2014


Demos Fuarcılık açıklamasına göre,  Fuarı ilk gün 450 yabancı olmak üzere toplam 2 bin kişi ziyaret etti. 150 katılımcı firma ile 20 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlanmasının beklendiği fuarda sektöre dair 2 bin yeni ürün sergileniyor. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören fuarı Almanya, İran, Irak, Romanya, Ürdün gibi ülkelerden pek çok alıcı grup ziyaret ediyor.


Door Fair Turkey’de, teknolojik kapılar birbirleriyle yarışıyor. Fuarda en çok ilgi gören ürünler; 80 ülkede patenti olan kendini kilitleyebilen, kilit yeri belli olmayan ve 3 ton yükü taşıyabilen kapılar oldu. "Sihirli kilit" diye adlandırılan bu kapılarda dışarıdan bakıldığında ne kapı kolu ne de anahtar haznesi görünmüyor. Uzaktan kumanda ile harekete geçen sistem sayesinde kilit haznesi ortaya çıkıyor ve kapı çaldığında içeriden...