14 / 05 / 2024

Kapıkaya Barajı

Kapıkaya Barajı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kapıkaya Barajı’nın kamulaştırma işlemlerine başlanıyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kapıkaya Barajı’nın kamulaştırma işlemleri için harekete geçti.

Kapıkaya Barajı için kamulaştırma kararı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İzmir'de, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nce 40 milyon metreküp su tutma kapasitesine sahip olarak yaptırılacak ve 32 bin 530 dekar araziye zirai sulama sağlayacak

Dolar ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Uzman isim Adnan Kapıyaka herkesin aksine düşecek dedi, rakam verdi!

Döviz ve Altın Piyasa Uzmanı Adnan Kapıkaya, Merkez Bankası faiz kararı öncesi piyasalarda çok ciddi hareket olduğunu söyleyerek doların beklenilenin aksine düşeceğini söyledi ve rakam verdi. 

Uzman İsimden Dolar Tahmini: Dikkat Çeken Analizler ve Beklentiler

Son zamanlarda dolar, euro ve altın piyasasında yaşanan hareketlilik, yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Döviz ve Altın Piyasa Uzmanı Adnan Kapıkaya, konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Dkme İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dkme İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapıkaya tarafından kuruldu.

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci TBMM'de!

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci ve tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ballıkaya Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Gayrimenkul zengini kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı!

30 yıl kapıcılık yapan 88 yaşında vefat eden Mehmet Kaşkaya’nın Çankaya’da 8, Pursaklar’da 3 dairesi, 1 arsası, bankada 1 kilo altını ve 700 bin lirası 5 çocuğu arasında paylaşılamadı.

Mehmet Kaşkaya'nın arsa ve daireleri paylaşılamıyor!

Mehmet Kaşkaya mirasında sorunlar bitmiyor. Ankara'da 30 yıl kapıcılık yapan Mehmet Kaşkaya’nın 11 daire, arsa, 1 kilogram altın ve 700 bin liradan oluşan mirası paylaşılamıyor. 

Nidapark Kayaşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut, KAP'ta Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Nidapark Kayaşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Kapıkaya Barajı Haberi

Kapıkaya Barajı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kapıkaya Barajı’nın kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kapıkaya Barajı’nın kamulaştırma işlemleri için harekete geçti. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, Eroğlu Kapıkaya Barajı için imzayı attı. Meraklanan beklenen bu imzanın ardından inşa sahasında kalan araziler, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılacak ve 40 milyon metre küp su depolanarak, 32 bin 530 dekar zirai araziye de su temin...