15 / 05 / 2024

Kar Beton tesisleri

Kar Beton tesisleri

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

PTT'nin satışa çıkardığı dinlenme ve eğitim tesisleri mecliste!

PTT tarafından satışa çıkarılan dinlenme ve eğitim tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Bakanlıktan 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarına yalanlama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarını yalanladı. Açıklamada, ''Asılsız haberler, gece gündüz fedakarca çalışan emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üretim aktörlerince üzüntüyle karşılanmaktadır'' ifadeleri kullanıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Geçirimli beton, sel baskınlarını önler!

ERMCO ve THBB Başkanı Işık, Geçirimli Beton'un yüzey akış sularının yer altına sızmasına olanak sağladığını, yer altı su seviyesinin korunmasına yardımcı olduğunu, su taşkınları riskini azalttığını aynı zamanda yüzey kirleticilerinin toprağa karışmasını ve erozyonu engellediğini belirtti.

Kar Grup, İSO 2. 500 sıralamasında 277’nci sırada!

Kar Grup, dev yatırımlarının karşılığını almaya başladı. KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. olarak, 2018 yılında sergilediği başarılı büyüme performansıyla “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu- 2018” sıralamasında 277’inci sırada yer aldı...

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Kar Beton tesisleri Haberi

Kar Beton tesisleri

Pendik’te madencilik faaliyetleriyle ticarete adım atan ve bu yıl 50'nci yaşını kutlayan Kar Group, planladığı 2019 yatırımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Kar Group, son olarak Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı. Yenilenen tesisin, saatte 160 metreküp beton üretim kapasitesi var.

Türkiye'nin önde gelen müteahhitlerinin tüm ihtiyaçlarını yanıtlayan Kar Group'un, 2019 yılı planlamaları çerçevesinde; daha önce Kar Beton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme yatırımını tamamlayarak faaliyete açmıştı. Şirket, daha sonra Bursa'da Kayapa Agrega ve Hazır Beton Tesisi'ni hayata geçirdi. Yatırımlarla ilgili bilgi veren Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, '2019 yılı yatırım planlarını tek tek hayata geçirdiklerini söyledi. 2019 yatırım planlarımız çerçevesinde daha önce Sancaktepe tesisimizde bulunan  iki adet beton santralinde arıtma sistemi, tamamı kapalı stok...