29 / 04 / 2024

Kar sezonu

Kar sezonu

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yeni sezon başladı. Zirvede kar yağışının başlamasıyla birlikte otelciler yılbaşı öncesi odaların doluluk oranlarının yüzde 90 olduğunu söyledi.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Altın dolar ve borsada son dakika!

Küresel piyasalar, dünya genelinde ekonomik aktiviteye ilişkin olarak devam eden endişelerle karışık bir seyir izlerken, ABD'de devam eden bilanço sezonu yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin, dolar karşısında uzun bir duruşun ardından 18.000 sınırını geçti. Hareket, büyük kayıplar yaşayan kripto para birimi yatırımcıları için bir umut ışığı oldu. Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı?

Ardahan'da inşaat sezonu tamamen kapandı!

Kar yağışının ardından dondurucu soğukların başladığı Ardahan'da inşaatlardaki çalışmalar da tamamen durdu. Ardahan'ın Göle İlçesinin önde gelen inşaat firmalarından Karizma İnşaat Göle Karlıyazı Köyü ilköğretim Okulundaki çalışmasını bitirerek sezonu kapattı.

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

Ilgaz ve Kartalkaya'da kayak sezonu başladı!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, "Kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından bölgede kayak sezonu açıldı. Yılbaşının yaklaşmasıyla oteller doldu, işletmeciler durumdan memnun" dedi.

Kar yağışı, Ilgaz Dağı'ndaki işletmecilerin yüzünü güldürdü!

Bölgedeki kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Sabah saatlerinden itibaren yağışın etkisini arttırmasıyla kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Henüz sezonu açamayan kayak merkezi işletmecileri, kar kalınlığının yeterli seviyeye gelmesini bekliyor.

Kartepe'de kayak sezonu açıldı!

Kartepe'de kayak sezonu açıldı. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları' nın zirvesinde yer alan ve kar kalınlığı 70 santimetreye ulaşan Kartepe'de, kayak sezonu başladı

Turizmciler erken yağan kar nedeniyle kậrda!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan ve özellikle başkentlilerin ilgi gösterdiği Ilgaz Dağı 'nda hazırlıklarını tamamlayan otel işletmecileri, beklenenden erken yağan karın sevincini yaşıyor. Aralık ayından itibaren kayak sezonu açılıyor.

Kayak turizmi başladı! Kar kalınlığı kaç santimetreye ulaştı?

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Murat Dağı'nda kayak sezonu başladı!

Murat Dağı'nda kayak sezonu başladı. Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu: "Termal turizm ile kayak turizmini birleştiren Gediz Termal Kayak Merkezi, mevsimin yağan ilk karı ile sezona başladı" dedi.

Kaya Holding Kartalkaya'daki kayak pistlerine her gün kar yağdıracak!

Geçen sezonu yeterli yağış olmadığı için hüsranla kapatan turizmciler bu yıl işi şansa bırakmadı. Kartalkaya'da 2 oteli olan Kaya Holding, 8 milyona aldığı makineyle her gün pistlere kar yağdıracak

Kartalkaya'da kayak sezonu kapandı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı. Avcı, gelecek sezon kar yağışının az olması ihtimaline karşı "suni karlama" yapacaklarını ifade etti.

Tunceli Ovacık'ta kayak sezonu açıldı!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından kayak sezonu açıldı. Kayak eğitmeni Elif Aşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ovacık'ta yapımı devam eden tesislerde kayak sezonunu başlattıklarını söyledi...

Kar sezonu Haberi

Kar sezonu

OTELLER KAPILARINI AÇTI 

Kış turizm merkezlerinden Uludağ'da bulunan özel ve kamuya ait yaklaşık 40 otel. kapılarını müşterilerine açmaya başladı. Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte kar yağışı da otelcilerin yüzünü güldürürken, Uludağ'da kayak pistleri ise kar tutmaya başladı. Günübirlikçi yerli ve yabancı turistlerin gruplar halinde geldiği zirvede vatandaşlar lü santimi bulan kar üzerinde selfie yapıp bol bol eğlendi. Beyaz Cennet'te müşterilerine ilk olarak Ağaoğlu My Resort Ilotel kapılarını açtı. Yapılan tadilatların ardından yeni yüzüyle müşterini ağıladıklarını belirten Otel Müdürü Murat Pınarcı, zirvede bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek. "Misafirlerimiz kar yağışı altında açık alanda havuz keyfini yaşayacaklar" dedi. 

Pınarcı, otellerde doluluk oranlarının yüzde 90'lara ulaştığını söyledi. 

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yeni sezon başladı. Zirvede kar yağışının başlamasıyla birlikte otelciler yılbaşı öncesi odaların doluluk oranlarının...