09 / 05 / 2024

kar spor mağazaları

kar spor mağazaları

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıktı!

Nidapark Küçükyalı projesindeki Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıkarıldı.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

NEF mağazaları 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla yarın satışta!

NEF bünyesinde yer alan 141 adet ticari gayrimenkul yarın açık artırma ile satışa çıkıyor. Satışa çıkarılan NEF mağazalarının fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. 

Tahincioğlu'nun mağazaları çok yakında satışa çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarıyor. 

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Timsah Arena'da ilk karşılaşma dün gece yapıldı!

İnşaatı son aşamasında olan, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül'de Eskişehirspor ile oynanacak maça hazır hale getirilmesi planlanan statta ilk karşılaşma, 2 Eylül Salı gecesi yapıldı.

Tesco Kipa kar etmeyen mağazalarını satıyor!

2003'te Kipa'yı satın alarak Türkiye'ye giren Tesco, kârlı olmayan mağazalarını satma kararı aldı. Tesco Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazlan Ertan, mağazaları Beğendik'e satmak için görüşme aşamasında olduklarını ifade etti.

Soyak Siesta Meydan AVM'ye yeni mağazalar eklendi!

Soyak Siesta AVM İzmir Karşıyaka ilçesinde 9 Mayıs'ta hizmet vermeye başlamıştı. Alışverişten yemeğe birçok seçeneği birarada bulunduran Soyak Siesta Meydan AVM'ye yeni mağazalar eklendi.

1989 yılında Atrium Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazalar kiraya verilecekmiş!

1989 yılında Emlak Bankası'nın Ataköy'de inşa ettiği Atrium'da bulunan mağazalar kiraya verilecekmiş. 17 bin metrekarelik kapalı alanda 192 mağazadan oluşan AVM, 50 bin nüfusun ihtiyacını karşılayacakmış.

TOKİ Mahall Ankara'nın otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor!

TOKİ, Mahall Ankara projesinin otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor. İhalesinin 20 Kasım 2014 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşeceği projede mağaza fiyatları 934 bin 354 TL'den başlıyor. Otel fiyatı ise 59 milyon 506 bin 426 TL olarak belirlendi.

kar spor mağazaları Haberi

kar spor mağazaları

JLL Türkiye tarafından yönetilen, Başkentin en ferah ve konforlu alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi yeni yılda da marka karmasını genişletmeyi sürdürüyor. Sürekli yeni markalarla çeşitlilik sunmayı sürdüren AVM, son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

2020^de Kütahya Porselen, Mavi, D’S Damat, US Polo ve çok sayıda yeni marka ve mağazaya merhaba diyen Next Level AVM, pandemi döneminde aldığı üst düzey önlemlerle ziyaretçilerine sağlıklı ve güvenli bir ortam sunarken 2021'de de büyümesine devam ediyor.