02 / 05 / 2024

Kar Yapı yeni projeleri

Kar Yapı yeni projeleri

Kar Yapı tarafından hayata geçirilen Edonia Garden projesinin lansmanında konuşan Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, konut sektöründe emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zihni Tunç tarafından kuruldu.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Volumetrik modüler yapılar yeni trend oldu!

Modüler inşaatın türleri arasında yer alan volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi.

Olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Fuzul Yapı'nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Fuzul Yapı, yeni projesi için start verdi. Şirketin 461 milyon TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

Kar Yapı yeni projeleri Haberi

Kar Yapı yeni projeleri


Kar Yapı tarafından hayata geçirilen Edonia Garden projesinin lansmanı bugün yapıldı. Raffles İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıya Kar Yapı Satış ve Pazarama Müdürü Güven Uşak, Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü ve Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Erol Üçüncü katıldı.

Toplantıda konuşan Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Kar Yapı olarak yeni projeler inşa edeceklerini ve konut sektöründe emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Kar Yapı olarak ellerinde değerli arsaları olduğunu söyleyen Üçüncü, ikinci konut  projelerini de Pendik'te hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Edonia Garden'da lansmana özel fırsat
120 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Kurtköy Edonia Garden projesi 4 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Lansmana özel olarak metrekare birim fiyatının 3 bin TL'den başladığı projede en...