14 / 05 / 2024

kara harp okulu binası depreme dayanıksız

kara harp okulu binası depreme dayanıksız

Harbiye'de Kara Harp Okulu modernizasyon çalışmaları sırasında binanın depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı...

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Milli Savunma Üniversitesi taban puanı açıklandı mı? Kadın erkek astsubay puanları ne kadar oldu?

Milli Savunma Üniversitesi'nin Aday Belirleme Sınavı, 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi ve yaklaşık 600 bin adayın katılımıyla tamamlandı. Sınav sonuçları merakla beklenirken, adaylar MSÜ Kara, Hava ve Deniz Harp Okulu erkek-kadın taban puanları ile kontenjan listelerine odaklandı. İşte adayların

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Hava Harp Okulu binaları inşaatı için ihale yapıldı!

Yeşilköy'de, eski Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yer alan Hava Harp Okulu için yeni binalar yapılma kararı alındığı ortaya çıktı. TOKİ tarafından ilgili iş için 5 Mayıs'ta pazarlık usulüyle ihale düzenlendiği öğrenildi...

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı 2018'de bitecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Bilgiç: "Okul inşaatı için eylül ayında yeni bir ihale açılacak. 2018 yılında da inşaat tamamı ile bitmiş olacak. Daha sonra Kara Havacılık Okulu buraya taşınmış olacak" dedi.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı durdu!

GENELKURMAY Başkanlığı, Isparta’da inşa edilen Kara Havacılık Okulu’nun yüklenicisiyle sözleşmeyi feshetti.

Deniz Harp Okulu Kışlası imara açıldı!

Tuzla Kaymakamlığı, okula ait 8 bin metrekarenin kendilerine tahsis edilmesini istedi. Milli Savunma Bakanlığı bu talebi kabul etti. ‘Eğitim alanı’ olarak düzenlenen yeni bölgeye onay verildi.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

İstanbul Hava Harp Okulu'na teknokent kurulacak!

Hava Harp Okulu arazisinde savunma ve havacılık sanayine hizmet verecek. bir teknokent kurulması planlanıyor. Teknokentle savunma ve havacılık sanayinde paydaşların bir araya getirilmesi amaçlanıyor.

kara harp okulu binası depreme dayanıksız Haberi

kara harp okulu binası depreme dayanıksız

Kara Harp Okulu'nun harbiyede yer alan binasının depreme dayanıksız olduğu modernizasyon çalışmaları sırasında yürütülen deprem etütleri esnasında, binanın depreme dayanıksız olduğu belirlendi. Binanın güçlendirme çalışmaları 2 ay içinde başlayacak. Güçlendirme çalışmalarında Kara Harp Okulu binasına daha geniş ve güçlü kolonlar eklenecek. Böylece bina deprem yönetmeliğine de uygun hale...