18 / 05 / 2024

karabağlar mobilyacılar sitesi

karabağlar mobilyacılar sitesi

Yenigün TV'de yayınlanan 'Belma Şahaner ile Egenin Gündemi' adlı programın konuğu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu “Gelişen, dönüşen, düzenli bir kent dokusu yaratmak, Karabağlar’ın en fazla buna ihtiyacı var” diye konuştu

Trabzon Mobilyacılar Sitesi için imzalar atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un Arsin ilçesinde hayata geçirilecek Mobilyacılar Sitesi için imzalar atıldı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

İzmir Karabağlar'da çöken yol onarılıyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

Karabağlar'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

İzmir Karabağlar'da yol çöktü: 3 bina boşaltıldı!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle 1 ayda 2 kez yol çöktü. Belediyle ekipleri, yolun kanıranda yıkım tehlikesi bulunan 3 binayı önlem alınıncaya kadar mühürledi

Karabağlar'da kentsel dönüşüm krizi bitmiyor!

Karabağlar'da, Bakanlık'ın hazırladığı ancak 3 kez itirazla karşılaşan projeyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Gökdelen ve yüksek katlı yapıların önünün açıldığını ileri süren halk tepkili.

Hasan Özkaya: Karabağlar 30 yıldır imar bekliyor!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Erzurum Mahrukatçılar Sitesi taşınıyor!

Mahrukatçılar Sitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeyle Kuzey Çevre Yolu’na taşınacak.

Karabağlar'da riskli alan planı krizi!

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde 540 hektarlık alanın 2013'te riskli alan ilan edilmesiyle başlayan planlama, tapu ve kentsel dönüşümü krizi büyüdü. Karabağlar Mahalleler Birliği üyeleri, imar planlarına askı süresi içinde 400 itiraz dilekçesi verdi.

Karabağlar kent meydanına kavuşuyor!

İzmir'in 480 bin kişilik nüfusuyla en kalabalık ilçesi olan Karabağlar, yıllar sonra bir kent meydanına kavuşacak.

İzmir Karabağlar'ın yeni planlaması 2017'de tamam!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu oldu. 480 bin nüfuslu İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da otel, sinema, tiyatro salonu bulunmadığını vurguladı; ancak sağlıklı bir planlamayla, kentsel dönüşümle bu dezavantaj gibi görünen durumu avantaja dönüştüreceklerini söyledi.

Karabağlar'da 3. kez hazırlanan dönüşüm projesine itiraz!

Karabağlar'da yapılmak istenen kentsel dönüşümle ilgili bir yılda 3. kez hazırlanan plana, bölge halkı tekrardan itiraza hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar 1.etap imar planı değişikliği askıda!

İzmir Karabağlar 1.Etap ( Hatay-Üçkuyular Kesimi ) 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği, 25 Ekim'de askıdan indirilecek...

karabağlar mobilyacılar sitesi Haberi

karabağlar mobilyacılar sitesi


Yenigün TV'de yayınlanan 'Belma Şahaner ile Egenin Gündemi' adlı programın konuğu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu oldu. Karabağlar'da sorun bırakmayacağını belirten Selvitopu, ''Günün yarısını mahallelerde halkın içinde, yarısını da belediyede geçireceğim. Yapacağım her yeniliği halkın onayına sunacağım'' dedi.


5 yılı planlıyoruz


Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra 3 aylık bir süreç geçti. Bu süreci anlatır mısınız?


İzmir'in en büyük ilçesi olunca sorunlar da büyük oluyor. Bu sorunları gidermek için de mutlaka çalışmanız gerekiyor. Ben de mümkün olduğu kadar zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyorum. İlk 2 ay yoğun tebrik ziyaretleri ile geçti. Bu da çok doğal. Bizim toplumsal yaşamımız, gelenek ve göreneklerimiz var. Bunlara da zaman ayırmak gerekiyor. Ama fırsat buldukça da belediyenin mali ve personel durumu ile elindeki mevcut işlerini inceledik. Bunlarla ilgili, yapılması gerekenleri...