01 / 05 / 2024

karabağlar prestij projesi

karabağlar prestij projesi

Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor.

Karabağlar'daki dönüşüm için bakanlıktan izin çıktı!

Karabağlar Belediyesi'nce yürütülen kentsel dönüşüm projesi için merakla beklenen izin çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan riskli alan olarak belirlenen 106 hektarlık alan için izin verdi.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kurası çekildi!

100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında İzmir Karabağlar ilçesine yapılacak 750 konut için noter huzurunda çekiliş gerçekleştirildi...

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

Karabağlar'daki kentsel dönüşüm bilirkişiden geçmedi!

İzmir Karabağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi üst ölçekli planlara, şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına, plan bütünlüğüne ve planlamanın eşitlik ilkesine uygun olmadığı gerekçesiyle bilirkişiden geçmedi.

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

Karabağlar'a Palandöken 1071 projesi!

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesi olarak kabul edilen Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm 2 yılda tamamlanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde ilk kazma vurulan Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nin imarına dava!

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşecek Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının imar planı mahkemelik oldu. Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği, 448 hak sahibi ile planın iptali için dava açtı.

İzmir Karabağlar'a üniversite istemi!

AK Parti İzmir Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin yerleşkesinin Karabağlar’a kurulması gerektiğini söyledi. Erten, kentsel dönüşümden en fazla toplumun pay alması gerektiğini de belirtti.

Karabağlar'ın yeni imar planları bu yıl tamamlanacak!

Karabağlar'da en büyük sorun olan imar planları bu yıl tamamlanacak. Karabağlar'da imar planı sorunu çözülecek.

karabağlar prestij projesi Haberi

karabağlar prestij projesi


Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor. Çevre bulunan apartman sakinlerinin katıldığı toplantı, Rekreasyon Alanı'nda hizmete giren Türkan Şoray Düğün Salonu'nda yapıldı. Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren'in de toplantıda, bölge sakinleri binaların dış cephe kaplamalarına ilişkin bilgi verildi. 


Yeni yaşam merkezi

Uzundere Rekreasyon Alanı ile bölgenin çehresinin, kaderinin değişeceğini belirten Ürünveren, ilçenin her noktasının modern bir kent kimliğine dönüşmesi için projeler ürettiklerine dikkati çekti. 


Uzundere'de hayata geçirdikleri projenin İzmir'in yeni yaşam merkezi olacağına işaret eden Ürünveren, "Burası, yeşil alanı, tematik parkıyla sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin projesi olacak. 2500 kişilik amfi tiyatro, gençlik merkezleri, kapalı yüzme havuzları, nikah ve düğün salonları,...