30 / 04 / 2024

Karabağlar Vergi Dairesi

Karabağlar Vergi Dairesi

İzmir Karabağlar ilçesi Fahrettin Altay Mahallesi Vergi Dairesi ve Lise Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Kordon Vergi Dairesi, İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Kordon Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir Konak Mersinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen ihale detayları...

İzmir Karabağlar'da 26 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Tahsin Yazıcı Mahallesi 13854 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 47 bin 160 TL'ye satıyor...

Mirasçılara 'İnternet Vergi Dairesi' kolaylığı!

Gelir İdaresi Başkanlığınca (GİB) gerçekleştirilen yeni düzenlemeler kapsamında, mirasçılar, ölen yakınlarından intikal eden mal varlığı için veraset ve intikal vergisi beyannamesini İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden gönderebilecek.

Vergi dairesi çalışma saatleri 2018!

Vergi dairelerinde, gayrimenkuller için kira gelir ver değer artış vergisi borçları ödeniyor. Peki, ödemeler saat kaç ile kaç arasında yapılabilir? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2018..

Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar planı askıda!

İzmir Karabağlar ilçesi Fahrettin Altay Mahallesi Vergi Dairesi ve Lise Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar Cennetçeşme'de dönüşüm yapılacak mı?

İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm alanı olan 540 hektarlık Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'dan önemli bir açıklama geldi.

Karabağlar'ın tüm imar planları yenilenecek!

İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da tüm yaşam alanlarının birlikte değerlendirilerek gelecekte nasıl daha iyi, daha yaşanabilir bir ilçe olma yönünde somut çözümler getirmek için planlama çalışmaları başladı.

İzmir Karabağlar'da imar planları için iptal davası açılacak!

İzmir Karabağlar’ın Cennetçeşme ve Limontepe bölgelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 101 hektarlık alan üzerinde yürütülen ve halk tarafından yargıya taşınan kentsel dönüşüm planlarıyla ilgili karar açıklandı.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının en çok umutlandırdığı ilçelerden İzmir Karabağlar, bozuk asfaltı kaldırımsız yolları ve yanmayan ışıkları ile yaşam şartlarının iyileşeceği günü bekliyor.

Karabağlar Belediye Meclisi'nde imar planları reddedildi!

Karabağlar Belediye meclisi toplantısında Vatan Mahallesi'nde karakol yeri ve resmi tesis alanı olarak ayrılmış adalarının birleştirilerek "camii, eğitim ve sosyal tesis alanı" olarak planlanması talebi görüşüldü.

Karabağlar imar plan çalışması itiraz engeline takıldı!

İzmir'de kaçak yapılaşma ve gecekondulaşmanın en yoğun olduğu Karabağlar ilçesinde, belediyenin Büyükşehir'le ortaklaşa hazırladığı plan çalışması itiraz engeline takıldı.

Karabağlar Vergi Dairesi Haberi

Karabağlar Vergi Dairesi


İzmir Karabağlar İlçesi, Fahrettin Altay Mahallesinde bulunan 266 ada,(eski 44) 50-51 parsellere ilişkin olarak 21 Ekim 2014 tarihinde bakanlık tarafından re’sen onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planında “Kamu Hizmet Alanı” ve “Eğitim Alanı” kullanımında, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında “Resmi Kurum (Vergi Dairesi)” ve “Eğitim Tesisleri Alanı (İmam Hatip Lisesi)” kullanımında kaldığı, hazırlanan plan değişikliği ile 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planında “Kamu Hizmet Alanı” ve “Eğitim Alanı” kullanımında, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında ise “Resmi Kurum (Vergi Dairesi)” ve “Eğitim Tesisleri Alanı (Lise) olarak değiştirilmesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli  Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 24 Mart 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



1/1000 ölçekli plan açıklama raporu için tıklayınız