05 / 05 / 2024

karabağlar Yeşilyurt Ulu Camii açıldımı

karabağlar Yeşilyurt Ulu Camii açıldımı

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Karabağlar'da 26 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Tahsin Yazıcı Mahallesi 13854 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 47 bin 160 TL'ye satıyor...

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar’da inşaatına başlanan Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde denetledi.

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hami Kalaycı tarafından kuruldu. 

İzmir Karabağlar'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 3 milyon 760 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar ilçesinde inşa edeceği Yeşilyurt Kültür Merkezi için ihale sürecini tamamladı.

İzmir Karabağlar'daki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitop Karabağlar'daki kentsel dönüşüm projelerini Posta Gazetesi muhabiri Cemal Sevgi'ye anlattı. İşte o haber...

İzmir Karabağlar'daki Yeşilyurt Ulu Camii ibadete yeniden açıldı!

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Adana Yeşilyurt Mahallesi'ne dönüşüm müjdesi!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yeşilyurt Mahallesi'ndeki park açılışında özellikle kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik yeni müjdeler verdi.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt Still İstanbul Adoria’dan 25 farklı ödeme planı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu yakasının yeni merkezi Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Adoria oluşturduğu çeşitli ödeme seçenekleriyle konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.

Yeşilyurt Afet Evleri'nin kentsel dönüşüm projesi ihaleye çıktı!

Afet Evlerinde uygulanacak olan "Kentsel Dönüşüm Projesi" ihaleye çıkartıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, projede vatandaşların kesinlikle mağdur edilmeyeceklerini ifade etti.

Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolu yapılıyor!

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor.

karabağlar Yeşilyurt Ulu Camii açıldımı Haberi

karabağlar Yeşilyurt Ulu Camii açıldımı

Karabağlar Yeşilyurt semtinde bulunan ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığı için 2013 yılında yıkılan Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı.


Cami avlusunda düzenlenen törene İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Chp Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekerek, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Karabağlar Belediyesi olarak ilçede bulunan bütün camilerin bakım ve onarımlarını yapmaya çalıştıklarını belirten Selvitopu, “Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Haziran ayı sonunda da Refet...