30 / 04 / 2024

Karabak Otel iletişim

Karabak Otel iletişim

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karabak tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Özak Alsancak Projesi iletişim!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim!

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut, otel, ofis ve ticari birimlerin yer aldığı projede konutların alanları 58 ile 86 metrekare arasında değişiyor.

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Cathay Sone İstanbul iletişim bilgileri!

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana gelen projede toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Cathay Sone İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Rotana’nın iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

Yenibosna Asset İnşaat Evleri iletişim!

Yenibosna Asset İnşaat Evleri iletişim için 0212 871 03 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 230 adet dairenin yer alacağı proje apart otel konseptinde dizayn edildi.

Şişli Queen Bomonti iletişim!

Şişli Queen Bomonti iletişim için 444 14 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satış süreci devam eden proje Bomonti’de Anthill Residence ile Hilton Otel'in arasında hayata geçirilecek.

Bomonti The House İstanbul iletişim!

Bomonti The House İstanbul iletişim bilgileri satış ofisi telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi. Projede ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.

Küçüksu Oryapark İstanbul iletişim!

Küçüksu Oryapark İstanbul iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi. Toplam 526 adet daireden oluşan projede rezidans, ofis, otel ve alışveriş alanları olarak karma proje şeklinde tasarlandı.

Çamlıca The Address Residence iletişim!

Çamlıca The Address Residence iletişim için 0216 547 17 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Otel konseptine uygun, kiralanabilir dairelerden oluşan proje 435 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Sky Tower Otel iletişim!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıllığına her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil tatil imkanları sunuluyor. Sky Tower Otel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Karabak Otel iletişim Haberi

Karabak Otel iletişim

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karabak tarafından kuruldu.

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir. 2-Eğitime ilişkin kamu yönetimi hizmetleri yapmak. 3-Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kurslarıaçmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cihangir Mah.Çuhacı Sk.N.2/1...