04 / 05 / 2024

Karabey Kadri Karaoğlu kimdir

Karabey Kadri Karaoğlu kimdir

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Bayburt Milletvekili Adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Büyük Bayburt Otel'de Bayburt'ta görev yapan yerel ve yaygın medya temsilcileriyle bir araya gelerek, projelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Karaoğlu tarafından kuruldu.

Vyc İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyc İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusufcan Karaoğlu tarafından kuruldu. 

Karaoğlu Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli Ahmet Karaoğlu tarafından kuruldu. 

Alita Marin Konakları teslim edildi!

Atilla Karaoğlu tarafından projelendirilerek inşaatına başlanan Alita Marin Konakları, inşaat kalitesinden ödün vermeden, kış sezonunun her anı değerlendirerek ev sahiplerine teslim edildi.

Münir Karaoğlu'ndan spor salonu tepkisi!

Vali Münir Karaloğlu, okul spor salonlarının öğrencilerin olmadığı saatlerde mahalledeki bütün gençlere açık olmasını istedi. Karaloğlu, “Bu son talimatım olsun, okul müdürleri spor salonlarını halkın kullanımına açık tutacak" dedi.

Mersin'de 340 bin dekar tarım arazisi yok oldu!

Mersin’de tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması ve yanlış tarım politikaları nedeniyle son 4 yılda 340 bin dekar tarım arazisi kaybedildi. ZMO Şube Başkanı Kemal Karaoğlu, önlem alınmazsa tarım arazilerinin tamamen kaybedileceği uyarısında bulundu.

Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadri Bingöl tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de kuruldu.

Ciel Enerji Yazılım ve Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Enerji Yazılım ve Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Güngör Karaoğlu ve Alperen Karaoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Çekmeköy'de kuruldu.

Karabey Kadri Karaoğlu kimdir Haberi

Karabey Kadri Karaoğlu kimdir

Karabey Kadri Karaoğlu Bayburt projelerini anlattı!


Milliyetçi Hareket Partisi MHP Bayburt Milletvekili Adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, projelerini anlattı.

Büyük Bayburt Otel'de Bayburt'ta görev yapan yerel ve yaygın medya temsilcileriyle bir araya gelen Karaoglu, projelerini tüm detaylarıyla basın mensuplarıyla paylaştı.Sözlerine gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimlerinin tüm ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederek başlayan Karaoglu:"Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili adayları olarak bizler, il ve ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımızın tüm mensupları ile yaklaşık 3 aydır çok yoğun ve yorucu bir çalışma süreci geçirdik. Bu süreç bizler için yorucu olduğu kadar oldukça da verimli geçti. Bu zaman zarfında il merkezimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizdeki vatandaşlarımıza ulaşmaya, onlara kendimizi tanıtmaya ve projelerimizi aktarmaya çalıştık. Mutlulukla ifade etmek isterim ki gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccühle karşılandık....