04 / 05 / 2024

Karabük 4 yeni millet bahçesi

Karabük 4 yeni millet bahçesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz 2+1, 3+1 evler satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan konut satış listesine yeni iller ekledi. O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz ev satıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Aylık 4 bin 368 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular az önce başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 81 ilde yürütülen yeni konut projelerine bir yenisi eklendi. Aylık 4.368 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı... Başvurular açıldı, hemen başvurun...

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dekar Yapı son sürat projelerine devam ediyor. Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15. yılını tamamlayan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., 2023 yılında 2 milyar 900 milyon TL'lik yatırımla 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Karabük 4 yeni millet bahçesi Haberi

Karabük 4 yeni millet bahçesi

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Karabük’ün en merkezi yerinde bulunan, hâlihazırda kent meydanı olarak kullanılan, mülkiyeti Hazine’ye ve Kardemir’e ait yaklaşık 70 bin metrekare alanı bir millet bahçesi yapıyoruz. Bu projeyle Karabük’ün kalbini yeniden canlandırıyoruz.” diye açıkladı.

Karabük'te bir dizi görüşmler gerçekleştiren Bakan Kurum'un ilk durağı Valilik oldu. Valilik Toplantı Salonu'nda İl Değerlendirme Toplantısı'na katılan Kurum, toplantı sonrası gazeteçilere açıklama yaptı.

"Karabük'e 11,5 milyar liralık yatırım yaptık"

Bu zamana kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Karabük'e 11,5 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kurum, bu yatırımın da yaklaşık 3 milyar TL'sinin çevre ve şehircilik alanında olduğunu söyledi.

Bakan Kurum,  iş alanları, sosyal konut, altyapı yatırımlarının yapılmasına benzer birçok çalışma...