13 / 05 / 2024

Karabük Eğitim Bir-Sen konut projesi

Karabük Eğitim Bir-Sen konut projesi

Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

Memurlar dikkat! Tek tek açıklandı: Maaş zammı, kira yardımı ve ek gösterge düzenlemesinde son dakika!

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Temmuz'da Memur maaşlarındaki yükseliş ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin ve memurlara kira yardımı konularının TBMM’nin ilk işi olması gerektiğine dikkat çekti. İşte Miran'ın o açıklamaları...

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Habibe İskender Delibaş tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Rabia Aytül Özkan tarafından kuruldu.

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük Eğitim Bir-Sen konut projesi Haberi

Karabük Eğitim Bir-Sen konut projesi




Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.

Yüce, uzun süreden beridir üyelerini uygun koşullarda konut sahibi yapmak için çalışmalar yürüttüklerini ve bu konuda birçok firma, Kurum Kuruluş ve Arazi Sahipleri ile görüşülüp, araştırmalar yaptıklarını kaydetti.


Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Yüce, “Yapılan araştırmalar neticesinde Eğitim Bir-Sen üyelerinin konut ihtiyacının sağlanması projesi kapsamında Bostanbükü köyünde üniversiteye 1 kilometre yürüme mesafesinde bulunan bir arazi sahibi ile Karabük 2 Nolu Şube Temsilciliğimiz arasında bir protokol imzaladık. Tatil köyü konseptinde 5 yıldızlı yaşam konforu sloganıyla bu bölgede kar amacı gütmeden müthiş bir mimarlık projesi ile 2+1 , 3+1, 4+1 kat ve dublex seçenekleri şeklinde...