02 / 05 / 2024

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.



Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar sendikadaki üyelerin azalmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Gazetecilere yapmış olduğu açıklamada Aşkar, Türkiye’deki birçok gündemin, üye sayısına etki ettiğini belirtti. Açıklamada, sadece düşüşe dikkat çekmeyen Aşkar, aynı zamanda binlerce kişinin de üye olduğunu ve sendikanın büyüdüğünü dile getirdi. İşte Memur Sen üyelikleriyle ilgili yapılan önemli açıklamaların detayları haberimizde yer alıyor…

Memur Sen 15 Mayıs 2023’ten itibaren üyelik sayıları

Memur Sen’in Zonguldak İl Temsilcisi olan Kamuran Aşkar, yapmış olduğu açıklamalarda şunları dile getirdi: “15 Mayıs 2023’ten bu yana sendika sayımlarının sonucuna göre Türkiye genelinde en büyük sendika olduğumuzu kanıtladık. Sadece en büyük sendika olarak kalmayıp hem Trabzon hem de Türkiye’nin en büyük konferansı olduk. Sendikamız kapsamında Trabzon’dan 2777 üye varken, Eğitim Bir Sen’de Türkiye genelinde 396.418 üyemiz bulunmaktadır. Üyelerimizin bu büyümede katkısı çok büyük olduğu için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Geçen yıla göre az oranda bir üye düşüşü yaşasak da kaybetmediğimizi belirtmek isterim. Üyeliklerde düşüş yaşanmasını birçok nedene bağlamamız mümkün.”


Geri Dön