30 / 04 / 2024

Karabük Kanyon Park

Karabük Kanyon Park

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Kanyon Park Konya satılık ev fiyatları!

3+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri sunulan Kanyon Park projesi Seha Yapı imzasıyla Konya'da hayata geçirildi. Projede ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor...

Karabük Kanyon Köprü 3 Nisan'da açılıyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin vizyon projelerinden biri olan Kanyon Köprü 3 Nisan'da vatandaşların hizmetine açılıyor.

Karabük Kanyon Köprüsü'nde inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kanyon köprü inşaatında son rötuşların yapıldığını bildirdi.

Karabük Soğuksu'da TOKİ parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Karabük Belediyesi'nden 'Her Mahalleye Çocuk Parkı' projesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi. Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuk parklarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Karabük Ergenekon Mahallesi'nde 3 Nisan Çocuk Parkı açıldı!

Karabük Belediyesi, şehrin görselliğine katkı sağlayacak ve aynı zamanda vatandaşların, özellikle çocukların sosyal alan eksiklerini giderecek çocuk parkları açmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi 3 Nisan çocuk parkı da hizmete açıldı.

Karabük 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Park açılış töreninde mahalle sakinleri adına bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı açılış konuşmasını yaptı.

Kayseri'nin en büyük ikinci parkı hizmete açılıyor!

Kayseri'nin Talas Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi'nden Yenidoğan, Bahçelievler ve Harman mahallelerine kadar olan alanda yapımı süren Kayseri'nin en büyük ikinci parkı Deliçay Yaşam Parkı'ndaki çalışmalarda sona gelindi...

Karabük Kent Meydanı'nda sona yaklaşıldı!

Karabük’ün kent kimliğine yeni bir değer katacak olan Kent Meydanı düzenleme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Neredeyse sonuna gelen çalışmalar tamamlandığında Kent Meydanı şehir merkezine bambaşka bir görünüm kazandıracak...

Büyükçekmece Park Village satılık!

Büyükçekmece Park Village satılık dairelerin tamamı tükendi. Arıkan Yapı'nın 312 bin metrekare arsa alanında inşa ettiği Büyükçekmece Park Village projesinde 144 adet konut yer alıyor.

YİBO'nun Karabük Üniversitesi’ne tahsis sözleşmesi imzalandı!

Karabük‘ün Eflani ilçesinde 4 yıldır atıl vaziyette bulunan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun (YİBO), Karabük Üniversitesi’ne tahsis sözleşmesi imzalandı. Y.İ.B.O.‘da 250 öğrencilik pansiyon, 14 derslikli eğitim binası bulunuyor...

Karabük Kanyon Park Haberi

Karabük Kanyon Park

Kanyon Park projesinin ilk etabı olan 329 Metre toplam açıklıklı (159 Metre öngermeli kiriş ve 170 Metre çelik kemer), 12.00 Metre tabliye genişlikli öngermeli kiriş + çelik konstrüksiyon yaya ve araç köprüsünün ilk ayağı olan Kanyon Köprü’nün inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.


Karabük'ü değişen, gelişen ve büyüyen bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Vergili; “Karabük'e hizmet etmek en büyük görevimizdir. Geniş kapsamlı olan bu projede ilk adım köprü yapımıyla başlandı. Kanyon Köprü, Karabük ile Safranbolu'nun iki yakasını bir araya getirecek. Yapılacak köprü, araç ve yaya ulaşımını sağladığı gibi kentimizin yeni sembollerinden birisi olacak. 310 Bin Metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesi, Karabük'ün değişen çehresinin yeni bir yüzü olacak. Yaya ve araç köprüsünün tamamlanmasıyla Kanyon Park projesinin ilk ayağı...