15 / 05 / 2024

Karabük Kayabaşı İlköğretim Okulu nerede

Karabük Kayabaşı İlköğretim Okulu nerede

Karabük'te geçtiğimiz Şubat ayında yer teslimi gerçekleştirilen 16 derslikli Kayabaşı İlköğretim Okulu’ nun temel betonları atıldı. Kayabaşı İlköğretim Okulu' nun 2014-2015 öğretim yılına yetiştirileceği belirtiliyor...

TOKİ İlk Evim Karabük kuraları çekildi! TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projesi kapsamında Karabük kuraları çekildi. İşte TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022...

TOKİ'den Karabük'e bin 144 konut!

Konut üretim çalışmalarına son sürat devam eden TOKİ, Karabük'te bin 144 konut inşa edecek.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan, Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesini birbirine bağlayan yaya köprüsü törenle hizmete açıldı. Açılışa Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi.

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri'nin üretim kapasitesi 3.4 milyon tona çıktı!

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş üretim kapasitesi artırım yatırımlarından Çelikhane 120 tonluk 3. Konverterini devreye alarak yıllık 3.4 milyon ton kapasiteye ulaştırdı

Kardemir Karabük demiryolu tekeri üretim tesisi yatırım teşvik belgesini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük demiryolu tekeri üretim tesisi yatırım teşvik belgesini yayınladı.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te ziyarete açıldı. "Şehitler Diyarından Anadolu'ya" sloganıyla yola çıkan ve Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde ziyarete açılan gezici müzeye, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Karabük revizyon imar planı iptal edildi!

Karabük Revizyon İmar Plam'nı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşıdı.Belediye tarafından hazırlanan 'Karabük Revizyon İmar Planı', Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu şehircilik ilkelerine aykırı bulunarak iptal edildi.

Karabük Revizyon İmar Planı iptal edildi!

Karabük Revizyon İmar Planı'nı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşıdı. Karabük Belediyesi tarafından hazsrlanan 'Karabük Revizyon İmar Planı' Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu şehircilik ilkelerine aykırı bulunarak iptal edildi.

Karabük'e sevindirici karar!

Şehircilik ilkelerine aykırı bulunan Karabük Revizyon İmar Planı, Mimarlar Odası Ankara Subesi'nin açtığı dava sonucu iptal edildi. Planın dere yatağına çok katlı yapılaşma öngördüğü belirtiliyor.

Karabük'te belediyeden 117 aylığına kiralık 5 işyeri!

Karabük Belediye Başkanlığı; kent meydanında bulunan 5 işyerini 117 aylığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 29 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15.00 ile 16.00 arasında yapılacak.

Kardemir Karabük'ün Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi.

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi SPK başvuru sonucunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin SPK başvuru sonucunu yayınladı.

Karabük Kayabaşı İlköğretim Okulu nerede Haberi

Karabük Kayabaşı İlköğretim Okulu nerede


Geçtiğimiz Şubat ayında yer teslimi gerçekleştirilen 16 derslikli Kayabaşı İlköğretim Okulu’nun temel betonları atıldı.


Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sayın ve Milli Eğitim İnşaat ve Emlak Şefi Ayhan Yeşil ile birlikte inşaatına başlanan 16 Derslikli Kayabaşı İlköğretim okuluna giderek incelemelerde bulundu.


Müteahhit firma yetkilisi Adnan Malkoç’dan inşaatın son durumu ile ilgili bilgi alan Genel Sekreter Uzun “Şubat ayı sonunda yer teslimi yapılarak inşaatına başlanan Kayabaşı 16 Derslikli İlköğretim okulunun inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini görüyoruz. İnşaata gördüğümüz son durum; temele açılmış ve bu gün itibariyle de temel betonu atılıyor. Çalışmalar istenilen düzeyde ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Bildiğiniz gibi Adnan bey, inşaat sözleşmesi imzalanırken okulu 2014-2015...