02 / 05 / 2024

karabük lojman yangını

karabük lojman yangını

Karabük'ün Eflani ilçesine bağlı Bakırcılar köyünde çıkan yangında 6 ev, bir cami ve lojmanı yandı

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bolu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ve Karabük illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Reysaş GYO Karabük'teki arsasını 17 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Karabük'te yer alan arsasını Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş.'ye 10 yıllığına kiraya verdi. Arsadan 10 yılda yaklaşık KDV dahil 17 milyon TL gelir elde edilecek...

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Abdurrahman Kılıç, Türkiye’nin yangın riski yüksek bir ülke olduğunu belirtti. Kılıç, yangın sayısının her yıl ortalama yüzde 10 arttığını, binaların yüzde 80'inde yeterli önlem bulunmadığını ifade etti.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Emekli TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuçlarının tam listesi!

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları'nın kura çekilişi dün yapıldı. Projede 426 adet konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Emekli TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuçlarının tam listesi...

Ankara, Karabük ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi 9 Aralık!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 9 Aralık'ta elektrik verilemeyecek.

Karabük SGK binasının temeli atıldı!

Cuma Pazarı eski Hal Binasının bulunduğu alana yapılacak olan Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının yerine yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binasının temelini atacaklarını duyurdu.

Karabük Yeşil'de dönüşüm için TOKİ ile görüşülüyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Vergili Yeşil Mahallesinde kentsel dönüşümün çok maliyetli olduğunu ve TOKİ ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

karabük lojman yangını Haberi

karabük lojman yangını


     Eflani ilçesine bağlı Bakırcılar köyü Kahyaoğlu mahallesinde bulunan bir evde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. 

     30 haneli köyde aşırı rüzgarın etkisiyle diğer evlere yayılan yangında İsmail Kaymakçı, Şenel Kaymakçı, Ömer Kaykı, Necati Kaykı, Cemil Ese ve Muharrem Selçuk'a ait 6 evle, bir cami ve lojmanı yandı. 

     Karabük'e bağlı Eflani Belediyesi ile Kastamonu'ya bağlı Pınarbaşı Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangını, kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. 

     Karabük Belediyesi, Safranbolu Belediyesi ve Karabük Orman İşletmesi'nden takviye istendi. 

     Herhangi bir can kaybının olmadığı yangında, içinde manda, öküz, koyun ve kuzuların bulunduğu 30'a yakın hayvanın telef olduğu bildirildi. 

     Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. 


   ...