05 / 05 / 2024

Karabük Safranbolu çevre konferansı

Karabük Safranbolu çevre konferansı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Safranbolu'da uluslararası çevre konferansı düzenleyerek ilçeyi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. İdris Güllüce, Safranbolu temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Safranbolu'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Karabük Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen'de yer alan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Eflani Çelebiler başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Eflani Çelebiler projesindeki 16 konut yarın satışa çıkıyor.

Safranbolu'da 100 yıllık tarihi konak çöktü!

Karabük Safranbolu'da 100 yıllık bir tarihi konakta yangın çıktı. Konak, yangın soğutma çalışmalarından sonra çöktü...

Karabük Safranbolu çevre konferansı Haberi

Karabük Safranbolu çevre konferansı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük ve Safranbolu'da... İdris Güllüce, Safranbolu'nun adını uluslararası düzeyde bir çevre sempozyumu ile duyurmak istediklerini belirterek Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ve Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ile temaslarını Twitter hesabından paylaştı... İşte o tweet'ler...


"Uluslararası bir çevre sempozyumu düzenlemeyi planladığımız Safranbolu'nun ismini tüm dünyanın öğrenmesini istiyoruz."


"Safranbolu'da uluslararası bir Çevre Konferansı planlıyoruz.Bu kapsamda Karabük'teyiz.İlk durağımız Vali Orhan Alimoğlu'nun makamındayız."


"Safranbolu Belediye Başkanı Dr Necdet Aksoy'u makamında ziyaret ettik çalışmaları hakkında bilgi aldık."


Emre Kulcanay /...