04 / 05 / 2024

Karabük Soğuksu toki parko

Karabük Soğuksu toki parko

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

TOKİ İlk Evim Karabük kuraları çekildi! TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projesi kapsamında Karabük kuraları çekildi. İşte TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022...

Karabük alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Karabük alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları 11 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular 11 Şubat 2019 tarihinde başlıyor.

Karabük Soğuksu'da kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini açıkladı.

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

Karabük Yenice TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan 252 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Karabük Yenice'de teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Karabük Yenice projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan 217 konutun ihalesi dün yapıldı.

TOKİ Karabük 217 konut ihalesi yarın!

Karabük İli Yenice İlçesi 2.Etap 217 Adet Konut , 1 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Karabük Yenice 217 konut ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmak için konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Karabük Yenice'de yeni konut projesi inşa edecek. 

TOKİ'den Karabük Yenice'ye 217 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Yenice'de hayata geçireceği 217 adet konut ve 1 adet ticari birimin ihalesini 5 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Kızılcahamam Soğuksu Parkı'nda yapılacak Diyanet Merkezi TBMM'de!

Ankara Kızılcahamam'da yer alan Soğuksu Milli Parkı’nda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kullanımına yapılacak tesis meclis gündemine taşındı..

TOKİ Soğuksu kura sonuçları 299 konut!

TOKİ Karabük Soğuksu projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi yapıldı.

Karabük Soğuksu toki parko Haberi

Karabük Soğuksu toki parko

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.


Soğuksu Mahallesinin kentsel dönüşüm noktası olduğunu ifade eden Vergili, şu bilgileri aktardı:

"Buradaki arazilerin hepsi satışa çıkmıştı. Kentsel dönüşüm projesi çok farklı bir şekilde devam edecekti. Belediye yerlerini verdi, onlar satıştan vazgeçti. Çok kısa sürede ihalesi yapıldı ve ilk defa Türkiye'de evleri yıkılmadan evlerin teslim edildiği bir kentsel dönüşüm oldu. Karabük'ün eksikleri çok, bunların hepsini zaman içerisinde tamamlamaya çalışıyoruz. '7 yılda ne yaptınız.' derseniz, ben bu zamana kadar hiçbir propaganda da, TOKİ'nin yapmış olduğu bu kentsel dönüşümü konuşmadım. İnşallah, 2 yıl içerisinde Karabük'te Soğuksu Mahallesi bambaşka modern bir mahalle...