14 / 05 / 2024

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi son durum

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi son durum

TOBB tarafından Karabük OSB alanına yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Enes Öztürk tarafından kuruldu.

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Işık Çalışkan tarafından kuruldu.

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Kocaeli Gölcük'teki bir alan Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi. Karar bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Alkazan İnşaat Endüstri Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alkazan İnşaat Endüstri Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Ubuz tarafından açıldı. 

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Uyanık tarafından kuruldu.

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tunay tarafından kuruldu.

Mustafa Varank'tan Filyos Endüstri Bölgesi açıklaması!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Filyos Endüstri Bölgesi'ne ihalesiz şekilde 2 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Timuçin tarafından kuruldu.

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Kara tarafından kuruldu.

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Onur Kıryar tarafından kuruldu.

Plensan Plastik Endüstri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Plensan Plastik Endüstri Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Ertem ve Arif Demirtaş tarafından kuruldu.

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi son durum Haberi

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi son durum

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan ve OSB Müdürü Caner Özcan Organize Sanayi Bölgesinde kısa bir süre önce yapılmaya başlanılan TOBB Endüstri Meslek lisesi inşaatını yerinde incelemelerde bulundu.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özcan, inşaatın hızlı ve güvenli bir şekilde ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini...