03 / 05 / 2024

karabük valisi kimdir

karabük valisi kimdir

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu kimdir? Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vali Orhan Alimoğlu ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Orhan Alimoğlu..

Karabük'te 250 yataklı ek hastane için ilk adım atıldı!

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan 250 yatak kapasiteli ek bina ve Tıp Fakültesi binası için nihai sonuca ulaştık ve mutabakata vardık." dedi.

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Cahit Kıraç kimdir?

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Merkez Valiliğine atandı. Peki yeni Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç kimdir? İşte Mustafa Cahit Kıraç...

Karabük'te 12 milyon 950 bin 873 TL'ye 86 metrekare arsa!

Karabük İli Merkez'de yer alan arsanın toplam bedeli 12 milyon 950 bin 873 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından gerçekleşecek.

Karabük'te satılık arsa: 285 bin 839 liraya!

Milli Emlak Karabük merkez Öğlebeli mahallesinde yer alan 1.905 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 09:45'te gerçekleştirilecek...

Özlem Gökçe kimdir?

Türk mimar, finansçı ve iş kadını Özlem Gökçe kimdir? Özlem Gökçe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Gökçe, bugün hangi sektörde çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Gökçe...

Kardemir Karabük Demir Çelik sermayesini artırdı!

Kardemir Karabük Demir çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik var olan sermayesini artırdı.

Karabük'te yangın söndürme tatbikatı yapıldı!

Karabük'te yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Karabük Orman İşletme Müdürlüğünce gerçekleştirilen ve arazözlerle yangın söndürme helikopterinin de katıldığı tatbikat, gerçeği aratmadı. Etkinlik, Hamzalar köyünde bulunan odun deposunda yapıldı.

İhsan Kılıç kimdir?

Etik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kılıç kimdir? İhsan Kılıç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İhsan Kılıç, Etik İnşaat'ı ne zaman kurdu? İşte İhsan Kılıç...

Eyüp Küçükçakmak kimdir?

MAKRO Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Genel Koordinatörü Eyüp Küçükçakmak kimdir? Eyüp Küçükçakmak bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eyüp Küçükçakmak..

Karabük'te bir evde yangın çıktı!

Karabük'te Yenimahalle Millet Caddesi üzerinde bir evde yangın çıktı. Yangın nedeni ile 3 ev ve de bir otomobil kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

MÜSİAD Karabük Şubesi açıldı!

MÜSİAD Karabük Şubesi açıldı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi açılış galasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin konuşma yaptı.

NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı!

Batı Karadeniz'in en büyük seramik şovrumu Karabük'te açıldı. NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı. NG Kütahya Seramik Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral açılışa katılanlara teşekkür etti.

karabük valisi kimdir Haberi

karabük valisi kimdir

Orhan Alimoğlu kimdir?

1956 yılında Antalya Akseki İlçesinde doğdu. İlk ve Orta tahsilini Antalya’da tamamladıktan sonra 1977 yılında Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


Mezuniyetine müteakip Mülkiye İdare Amirliği mesleğine intikal ederek, 1980 yılında Göynük Kaymakamlığına atandı. Daha sonra sırası ile Susuz, Avanos, Geyve, Elbistan ve Körfez Kaymakamı olarak görev yaptı.


Trabzon Vali Yardımcılığından sonra Sakarya Vali Yardımcısı iken Temmuz 2005’de Sakarya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ardından Aksaray Valiliğine atandı.


Bakanlar kurulunun 17.05.2012 tarih ve 28297 sayılı kararı ile Hakkari Valiliğine atanmıştır.


16 Şubat 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Karabük Valisi olmuştur.Evli ve 3 çocuk...