05 / 05 / 2024

karabükte korkutan yangın

karabükte korkutan yangın

Karabük'te çıkan orman yangınında, Bulak köyüne yaklaşan alevler nedeniyle bazı evler boşaltıldı.

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Ankara'da korkutan yangın!

Olay, gece 04.00 sularında Ankara Mamak, Demirlibahçe, 129 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, apartmanın giriş katında, henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Zorlu Center'da korkutan yangın!

İstanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Rezidans bölümünde saat 22:00 sularında yangın çıktı. Yangına, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Mecidiyeköy itfaiye grupları müdahale ediyor. İşte detaylar...

Bolu'da yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Bolu Borozanlar Mahallesi'nde Turgay Karabıyık'a ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü.

İkitelli OSB'de korkutan yangın!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi içindeki bir çorap atölyesinin çatısında çıkan yandın, bitişikteki mobilya atölyesine sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde korkutan yangın!

Yeşilköy'de bulunan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin 6'ncı katında elektrik arızasından çıkan yangın 7'inci kata da sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden kısa sürede söndürüldü.

Fatih'te korkutan yangın!

İstanbul Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, binanın çöken duvarının altında kaldı.

Bayrampaşa'da korkutan yangın!

Bir binanın avize deposu olarak kullanılan 3. katında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm depoyu sardı. Mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı...

Kırkağaç'ta çöplük yangını ormana sıçradı!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, belediyeye ait çöplükte çıkan yangın, ardından da rüzgarın etkisiyle etrafa sıçrayan yangında yaklaşık 20 hektarlık makilik alan ve kızıl çam ormanı yandı.

İzmir'de korkutan yangın!

İzmir Karşıyaka'da 6 katlı bir apartmanın çöplük olarak kullanılan bölümünde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Olay, dün akşam saatlerinde 6522 sokak Soyak Mavişehir Evleri A etabında meydana geldi.

Karabük'te bir evde yangın çıktı!

Karabük'te bir evde yangın çıktı. Bir ev ve ahırın kullanılamaz hale geldiği yangında, bir kişi dumandan etkilendi ve 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Dumandan etkilenen Emine Furuncu'ya olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Muğla'da çöplükte başlayan yangın ormana sıçradı!

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yokuşbaşı mahallesinde bulunan vahşi çöp depolama tesisinde yangın çıktı. Çıkan yangın işçilerin kaldığı 8 baraka evi kül etti. 5 dönümlük orman ise alevlere yenik düştü.

Bandırma çöplüğünde yangın çıktı!

Bandırma çöplüğünde yangın çıktı. Bandırma Belediye Başkan Vekili Erhan Elmastaş, AA muhabirine, yangının metan gazı sıkışmasından çıktığını söyledi. Elmastaş, çöplükte metan gazından dolayı zaman zaman patlama olduğunu vurguladı.

karabükte korkutan yangın Haberi

karabükte korkutan yangın

     Merkeze bağlı Bulak köyü Gederaltı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangının rüzgarın da etkisiyle 550 hanelik yerleşim yerindeki bazı evleri tehdit etmesi üzerine, güvenlik güçleri megafonla köy sakinlerini uyardı. 

     Alevlerin yakınındaki evlerini boşaltan vatandaşlardan bazılarının panik yaşadığı görüldü. 

     Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin önlemler aldığı köyde, sağlık ekipleri de hazır bekletiliyor. 

     Yangın bölgesine gelen Vali İzzettin Küçük ile Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy da orman işletme müdürlüğüne ait arazözler ile Karabük ve Safranbolu belediyesi itfaiye araçlarıyla sürdürülen söndürme çalışmalarını takip ediyor. 

   ...