08 / 05 / 2024

Karabükte tepedeki mahalleye asansör

Karabükte tepedeki mahalleye asansör

Karabük Belediyesi tarafından yüksek kesimlerdeki mahallelere ulaşım için yapılan asansörlere yenileri eklendi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın çilesi sona erdi" açıklamasını yaptı.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Karabük Belediyesi'nden 'Her Mahalleye Çocuk Parkı' projesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi. Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuk parklarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Karabük'te tepedeki mahalleye asansör!

Karabük Belediyesi tarafından yüksek kesimlerdeki mahallelere ulaşım için yapılan asansörlere yenileri eklendi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın çilesi sona erdi" açıklamasını yaptı.

Karabük TOKİ Safranbolu kurası nerede çekilecek?

TOKİ Karabük Safranbolu'da 75 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor. Projede aylık taksitler 329 TL'den başlıyor. Peki Karabük TOKİ Safranbolu kurası nerede çekilecek?

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

Karabük'te yüksek tepelerdeki mahalleler için asansör inşa ediliyor!

Karabük Belediyesi, yüksek tepelere kurulu mahalleye vatandaşların rahat ulaşması için 2 asansör daha inşa ediyor. Belediye tarafından yapımına başlanan 12’şer kişilik ve etrafı camdan 2 asansör, merdiven tırmanma çilesine son verecek.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri satış duyurusu!

Dairelerin 75 metrekare büyüklükte tasarlandığı TOKİ Karabük Safranbolu'da 11 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Karabük Safranbolu TOKİ Evleri satış duyurusu...

Karabük Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük'te Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi Olacak demesinden bugüne 20 mahalleye Sosyal Yaşam Merkezi yapılmış durumda. Son olarak Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Karabük Esentepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin yüzde 80'i tamam!

Karabük Belediyesi tarafından 3 ayrı mahalleye temeli atılan, Esentepe, Yaylacık ve Üniversite Sosyal Yaşam Merkezi inşaatlarının yüzde 80'i tamamlandı.

Karabük'e 3 yeni Sosyal Yaşam Merkezi yapılıyor!

HER Mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi sloganıyla yola çıkan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahallelere yaptığı Sosyal Yaşam Merkezlerine yenilerini ekliyor.

Kardemir Karabük Demir Çelik Yönetim Kurulu'nda değişiklik yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik Yönetim Kurulu'nda değişiklik yaptı.

Erzurumda bir kadın eşinin vasiyeti üzerine yaşadığı mahalleye köprü yaptırıyor!

Erzurum Uzundere ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Gölbaşı mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Saime Karaslan, eşinin vasiyeti üzerine 250 bin lira bağışta bulunarak, yaşadığı mahalleye köprü yaptırıyor...

Işık Ökte: Sermaye piyasaları Fed'in faiz artırımına ne zaman başlayacak?

Fed'in parasal genişlemeden çıkış için ilk sinyali verdiği tarihten güne kadarki bir yılda piyasaların algısı ve gündemi önemli ölçüde değişti. TEB Yatırım Stratejisti Işık Ökte: "Sermaye piyasaları Fed'in faiz artırımına ne zaman başlayacak" dedi...

Karabükte tepedeki mahalleye asansör Haberi

Karabükte tepedeki mahalleye asansör

Karabük Belediyesinin yayaların ulaşımda zorlandığı yüksek kesimlerdeki mahallelere yaptığı asansörlere iki tane daha eklendi.


Belediye Başkanı Rafet Vergili, Esentepe Mahallesi sakinlerinin evlerine gitmekte zorlanması nedeniyle yapımına başladıkları 12'şer kişilik camdan iki asansörün tamamlandığını söyledi.


Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği asansör sayesinde vatandaşların yüzlerce merpen çıkmaktan kurtulacağını belirten Vergili, "Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın çilesi sona erdi. Mahalleden kent merkezine yürümek zorunda kalan vatandaşlarımız çok dik bir tepeyi tırmanmak zorunda kalıyordu. Güzel bir proje geliştirdik ve uygulamaya koyduk. Kısa süre içinde yapımını tamamladık. Seyir zevki de olan asansörlerin deneme çalışmaları devam ediyor. Kısa süre içinde hizmete alınacak" diye konuştu.


Vergili, engebeli araziye sahip Karabük'te çok sayıda mahallenin tepelere kurulduğuna dikkati çekerek daha önce de birçok bölgeye yürüyen merpen, kule tipi ve yatay asansör yaptıklarını...