17 / 05 / 2024

Karabulut Tekstil otel projesi

Karabulut Tekstil otel projesi

İstanbul Çağlayan’daki fabrikalarını Levent’e taşıma hazırlığında olduklarını da aktaran Cem Karabulut, butik otel alanına da gireceklerini dile getiriyor. Kağıthane’ de fabrika projemizi otele çevirdik dedi...

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu1

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Ufuk Tırekı ve Vedat Ekmekci ortaklığında kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karabulut tarafından kuruldu.

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’te  750 bin  TL sermaye bedeli ile Celal Karabulut tarafından kuruldu.

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel İşleyen tarafından kuruldu. 

Sargon Otel İşletmeleri İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sargon Otel İşletmeleri İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Şurzan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Lamın Jawla Sanneh tarafından kuruldu. 

Mdy Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Liman Otel Şubesi açıldı!

Mdy Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Liman Otel Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Karabulut Tekstil otel projesi Haberi

Karabulut Tekstil otel projesi

Erkek ismiyle kadın hazır giyiminde söz sahibi olan bir marka, Ayhan... Elazığlı üç erkek kardeş Celal, Kenan ve Cem Karabulut tarafından kuruldu. Ayhan markasıyla iç pazara toptan satışla adım atan kardeşler, bugün bütün dünyaya ihracat yapar hale geldiler. 20 tane mağazası olan firma, yurtiçi ve yurtdışında pek çok dağıtıcıyla çalışıyor. Mısır, Libya, Moldovya, Rusya, Filistin, İsrail gibi pek çok ülkeye ürün satıyor.


Tasarım çok önemli

Firmanın ortaklarından Cem Karabulut, aslında babalarının hazır giyim kökenli olduğunu belirterek, şunları anlatıyor:

“Babam sipariş gömlek işi yapıyordu. Büyük markalara fason üretim de gerçekleştirdi. Ama bir süre sonra işleri bozuldu ve geriye bir şey kalmadı. Biz de kardeşler olarak sıfırdan başladık. Hazır giyime perakende tarafında atıldık.

Sarıyer’de küçük bir butik açtık. Daha sonra babamın bilgisini kullanarak gömlek yapmaya...