03 / 05 / 2024

Karaburun Bozköy Barajı

Karaburun Bozköy Barajı

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu "Hizmete alacağımız tesis ile Karaburun ilçesi ve civarına yılda 1 milyon 98 bin metreküp içme suyu sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Edirne Çömlekköy Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde yapımı planlanan Çömlekköy Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni mecliste!

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni ve bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl'de acele kamulaştırma kararı!

Bingöl'de Aşağı Kaleköy Barajı ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bingöl için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl İlinde Tesis Edilecek Aşağı Kaleköy Barajı ve Hidroelektrik Santralinin yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Aliağa'daki tarım arazilerinin rayiç bedelleri mecliste!

İzmir'in Aliağa ilçesi Bozköy ve Helvacı mahallelerindeki tarım arazilerinin rayiç bedellerinin çok yüksek olması nedeniyle bölge halkının yaşadığı mağduriyet meclis gündemine taşındı...

Balıkesir Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

Aliağa'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Bozköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 526 bin 873 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 1 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Aliağa'da 38.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Bozköy Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 21 Haziran'da yapılacak...

İzmir Karaburun'da 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Karaburun İlçesi, Bozköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 342 bin 900 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Karaburun Bozköy Barajı Haberi

Karaburun Bozköy Barajı

Temelden yüksekliği 37,5 metre olan barajın gövdesi kil çekirdekli kum çakıl dolgu tipinde inşa ediliyor. Depolama hacmi 3 milyon 653 bin m3 olan Bozköy Baraj inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 80'e ulaştı. Projede şubat ayı itibariyle barajın dolusavak beton imalatları, dipsavak ve su alma yapısı betonlarının yüzde 95'i ile 5 bin metre orman rölekasyon ve 4 bin metre baraj ulaşım yolu imalatları tamamlandı.



Sabah...