05 / 05 / 2024

Karaca Adası için Roman Abromoviç açıklaması

Karaca Adası için Roman Abromoviç açıklaması

Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketinin yönetici ortağı Ulvi Özcan, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada 'İstanbul'da yalı fiyatına' dediği Karaca Adası için 150 kişiye sunuş yaptıklarını ancak Roman Abramoviç'in kendileriyle temasa geçmediğini

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Karaca'dan moduna göre kahve! İşte tüm Karaca kahve makinesi modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Ev ürünleri ve çeyiz takımları ile kullanıcıların sevdiği marka Karaca, mutfaklar için vazgeçilmez elektrikli cihazlar konusunda da oldukça iddialı. Karacanın tüm modellerini ve fiyatlarını kahve severler için derledik…

Dünya Kadınlar Günü için Karaca’dan muhteşem kampanya! Son gün 8 Mart 2022…

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pek çok marka birbirinin önüne geçen kampanyalarla yarışmaya devam ediyor. Elektrikli süpürge ihtiyacı olanlar, Karaca kampanyasını değerlendirmek için 8 Mart son gün…

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Ahmet Aras: Deprem için yol haritası çıkaracağız!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, İzmir depreminin kendileri için bir deneyim olduğunu, Bodrum’da yaşanacak olası bir deprem sonrası neler yapılacağını koordine edeceklerini belirterek yeni bir yol haritası çıkaracaklarını belirtti.

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

ABD’de yaşayan 59 yaşındaki Türk iş kadını A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Marmaris’teki Karaca Adası’nın fiyatını 10 milyon dolar düşürdü…

Işın Karaca kızı için ev yaptırıyor!

Güçlü sanatçı Işın Karaca, kızı Mia’nın geleceği için şimdiden kolları sıvadı. Karaca, kızı için ev yaptırıyor.

Hawaii Lanai Adası için 700 milyon dolarlık teklif!

Oracle Corparation'un kurucusu ve Başkanı Larry Ellison'ın sahibi olduğu Lanai Adası için Çinli bir iş adamı 700 milyon dolarlık teklifte bulundu.

Galatasaray yönetim kurulu gayrimenkuller için istediği yetkileri alamadı!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu için Galatasaray Adası, Mecidiyeköy'deki arsa ve Beyoğlu'ndaki bina üzerinde istenen yetkiler alınamadı.

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası için taahhüt!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Sözlerim yetmiyor. Çok dedikodu yapılıyor. Algı yönetimi ile adayı satacağımız söyleniyor. Bunu uzatmamak için divan başkanlığına taahhütname takdim ediyorum" dedi..

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası için geri sayım!

GTİ’nin “yap-işlet-devret” modeliyle üstlendiği Demokrasi ve Özgürlük Adası için geri sayım başladı. 2019 yılının Şubat ayında tamamlanacak projenin maliyeti 500 milyon lira olacak.

Karaca Adası için Roman Abromoviç açıklaması Haberi

Karaca Adası için Roman Abromoviç açıklaması

Ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç'in Muğla'da bulunan Karaca Adası ile ilgilendiği haberleri üzerine Emlakkulisi.com aracılıyla bir açıklama yapan Bosforce Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketi yönetici ortağı Ulvi Özcan, Roman Abramoviç'in kendilerine bir talepte bulunmadığını açıkladı.


Merkezi İstanbul’da merkezi bulunan Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama'nın Karaca Adası için Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesindeki ilk 100 kişi ile birlikte bölgeyle ilgilenen 50 civarında yabancı yatırımcıya sunum dosyası gönderdiğini belirten Özcan, "Söz konusu ada tek yetkili olarak pazarlamaya uğraştığımız bir gayrimenkul. Karaca Adası pazarlanmak üzere tarafımızca kabul edildiğinde ;  turizmcilerin, ülkemizin zenginlerinin ve Türkiye ile ilgileneceğini düşündüğümüz yabancıların dikkatini çekebileceğini düşündük. Bu itibarla hazırladığımız yaklaşık 150 tanıtım dosyasını muhataplarımıza götürdük, gönderdik" dedi.


Ulvi Özcan: "150 kişiye sunum dosyası gönderdik"



Abramoviç adayla ilgileniyor mu?


Roman Abramoviç'in...