03 / 05 / 2024

Karaca Adası nerede

Karaca Adası nerede

Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketinin yönetici ortağı Ulvi Özcan, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada 'İstanbul'da yalı fiyatına' dediği Karaca Adası için 150 kişiye sunuş yaptıklarını ancak Roman Abramoviç'in kendileriyle temasa geçmediğini

Muğla'daki Karaca Adası 4 yıl sonra yeniden satışta! Değeri 35 milyon dolar!

Muğla'da daha önce alıcı çıkmayan Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası ile Marmaris'in Çiftlik Koyu'ndaki Çiftlik Adası, emlak şirketleri tarafından sosyal medyadan ve bazı internet sitelerinden yapılan reklamlarla yeniden satışa sunuldu...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Double Pan AirFryer, hava sirkülasyonu teknolojisi ile tüm gıdaları hızlı ve eşit ve pişirir. Peki, Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer en uygun nerede satılıyor, indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz ne kadar, en uygun nerede? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Single Pan, çok az yağla ya da yağsız; sağlıklı, lezzetli, pratik ve düşük kalorili yemekler yapmanızı sağlar. Patatesten tavuğa, balıktan ete, kestaneden keke kadar birçok yiyeceği kolayca pişirir. Peki, Karaca Multifry, kaç litre? İşte detaylar...

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Gizemli iş adamı Marmaris'in en gözde adasının satış fiyatına zam yaptı

Marmaris'in Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca adasının satış fiyatına zam yapıldı. 3 yıl önce satışa çıkan adanın 145 milyon liralık fiyatı güncellenerek 360 milyon liraya çıktı. Adanın metrekare fiyatı bin 139 lira olarak belirlendi.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Karaca Adası'nın fiyatında 35 milyon TL'lik indirim!

Muğla Marmaris Gökova Körfezi'nde bulunan, 2019 yılı Eylül ayında 210 milyon TL'den satışa çıkarılan 316 bin metrekare büyüklükteki Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek, 175 milyon TL'ye indirildi.

Marmaris Karaca Adası 145 milyon TL'ye satışa çıktı!

Marmaris’te eylül ayında 210 milyon liradan satışa çıkarılan 381 bin metrekarelik Karaca Adası yeniden 145 milyon TL'ye satışa çıktı. Fiyatında 65 milyon lira indirim yapılan adada 3 müstakil ev bulunuyor.

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

ABD’de yaşayan 59 yaşındaki Türk iş kadını A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Marmaris’teki Karaca Adası’nın fiyatını 10 milyon dolar düşürdü…

Ege'deki iki ada satılığa çıktı!

Marmaris’te bulunan Karaca Adası 210 milyon TL, Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki Çiçek Adası ise 115 milyon TL bedelle satışa sunuluyor. Üzerinde her biri 50 ile 100 metrekare arasında değişen 3 müstakil ev yer alıyor.

Karaca Adası nerede Haberi

Karaca Adası nerede

Ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç'in Muğla'da bulunan Karaca Adası ile ilgilendiği haberleri üzerine Emlakkulisi.com aracılıyla bir açıklama yapan Bosforce Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketi yönetici ortağı Ulvi Özcan, Roman Abramoviç'in kendilerine bir talepte bulunmadığını açıkladı.


Merkezi İstanbul’da merkezi bulunan Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama'nın Karaca Adası için Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesindeki ilk 100 kişi ile birlikte bölgeyle ilgilenen 50 civarında yabancı yatırımcıya sunum dosyası gönderdiğini belirten Özcan, "Söz konusu ada tek yetkili olarak pazarlamaya uğraştığımız bir gayrimenkul. Karaca Adası pazarlanmak üzere tarafımızca kabul edildiğinde ;  turizmcilerin, ülkemizin zenginlerinin ve Türkiye ile ilgileneceğini düşündüğümüz yabancıların dikkatini çekebileceğini düşündük. Bu itibarla hazırladığımız yaklaşık 150 tanıtım dosyasını muhataplarımıza götürdük, gönderdik" dedi.


Ulvi Özcan: "150 kişiye sunum dosyası gönderdik"



Abramoviç adayla ilgileniyor mu?


Roman Abramoviç'in...