17 / 05 / 2024

Karaca Gayrimenkul adres 

Karaca Gayrimenkul adres 

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karaca tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Karaca Taahhüt Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Taahhüt Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Emine Karaca tarafından kuruldu.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karaca tarafından kuruldu.

Fast Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fast Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nergiz Karaca tarafından kuruldu.

Gateway İstanbul Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway İstanbul Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Atmeh, Erdal Umuç, Özcan Umuç ve Samer Karaca ortaklığında kuruldu.

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esat Karaca tarafından kuruldu.

Eşyalı dairelere talep artıyor!

Blueground’un Türkiye Genel Müdürü Ege Karaca, gayrimenkul sektörüyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Karaca, eşyalı dairelere talebin her geçen gün arttığını söyledi. 

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihracı yapıldı!

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Omurga Portföy Genel Müdürü Kösebay: "İlk fonun yatırımını tamamladıktan sonra ikincisini çıkaracağız" dedi.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Karaca Gayrimenkul adres  Haberi

Karaca Gayrimenkul adres 

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karaca tarafından kuruldu.

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....