28 / 04 / 2024

karacabey sahili

karacabey sahili

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 'Karacabey Yeniköy- Malkara Kıyı Bandı Kentsel Tasarım, Uygulama, Çevre Düzenlemesi Mimari ve Mühendislik Uygulama Projesi'de tamamlanma aşamasına geldi.

Karacabey sahillerindeki kentsel tasarımda sona gelindi!

Karacabey sahillerinde başlatılan 'Karacabey Yeniköy- Malkara Kıyı Bandı Kentsel Tasarım, Uygulama, Çevre Düzenlemesi Mimari ve Mühendislik Uygulama Projesi' de tamamlanma aşamasına gelindi.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Antalya Konyaaltı Sahili ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi temmuz ayı devam oturumu gerçekleşti. Oturumda Konyaaltı Sahili'nin ihaleye çıkarılması için belediye encümenine yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj!

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe Doğal güzellikleri, koyları ve temiz suyuyla dikkati çeken Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj yapılacağını söyledi.

Kandıra Cebeci Sahili'nin 3. etabı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Bursa Karacabey'e kreş ve çocuk evi müjdesi!

Bursa Karacabey'de atıl durumda olan kreş ve çocuk bakım evi, Karacabey Belediyesi tarafından tekrar aktif duruma getirilecek. İlçeye kazandırılması adına hareket geçen Karacabey Belediyesi, gerekli yazışma ve prosedürleri tamamladı.

Deniz Feneri Derneği'nden Fildişi Sahili'ne cami ve külliye!

Deniz Feneri Derneği tarafından Fildişi Sahili'nin Abidjan şehrinde yaptırılan Halil İbrahim Erten Eğitim Külliyesi ile Ndouci şehrindeki Aysel ve Şerif Fındıkkaya Camisi hizmete açıldı.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

Bursa Karacabey'e 2 milyon TL’lik yatırım!

Vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey iftarı öncesinde de ilçeye kazandırılan hizmetleri kamuoyuna duyurdu

Bursa Karacabey sahilindeki sel baskınlarına önlem!

Karacabey sahilinde, Kurşunlu ve Malkara mahallelerine şiddetli yağmurlarda yol geçişlerinin su baskınlarına neden olmaması için yağmur suyu menfez imalatları gerçekleştirildi.

Bursa Karacabey'de lunapark inşaatı bitme aşamasında!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan Lunapark inşaatı bitme aşamasına geldi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, lunapark inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Abdulkadir Konukoğlu, Fildişi Sahili'ne cami yaptıracak!

Konukoğlu ailesinin yaptırdığı 13’üncü cami, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez tarafından hizmete açıldı. Görmez, ailenin yakında Fildişi Sahili’nde bir cami yaptıracağını açıkladı.

Gürpınar Dalyan Sahili yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Gürpınar Dalyan Sahili’ni baştan aşağı yeniledi. 2 bin 500 metrekarelik alana beton dökülerek hem yürüyüş hem de bisiklet yolu kazandırıldı. Trafik düzenlemelerinin de yapıldığı sahile bin ton asfalt serildi.

karacabey sahili Haberi

karacabey sahili

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karacabey sahillerinin güzelleştirilmesi proje çalışmalarında son aşamaya geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Karacabey sahillerinde başlatılan 'Karacabey Yeniköy- Malkara Kıyı Bandı Kentsel Tasarım, Uygulama, Çevre Düzenlemesi Mimari ve Mühendislik Uygulama Projesi'de tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bütünşehir yasası kentin tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi'nin bugüne dek ihmal edilen sahilleri de turizme kazandıracağını söyledi. Sahillerde yıllardır verilemeyen hizmetlerin gerçekleştirilmesi için Sahil Hizmetleri Başkanlığı birimiyle 115 km'lik Güney Marmara sahilleri ile Uluabat ve İznik göllerinin sahillerine değer katacak projelerimizin çalışmalarının başladığını hatırlatan Başkan Altepe, "Sahillerdeki çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu kapsamda, 'Karacabey Yeniköy-Malkara Kıyı Bandı Kentsel Tasarım, Uygulama, Çevre Düzenlemesi Mimari ve Mühendislik Uygulama Projesi'nin avan projesi tamamlandı, uygulama projeleri de tamamlanma...