12 / 05 / 2024

Karacabey Sempozyumu başladı

Karacabey Sempozyumu başladı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen “Karacabey Sempozyumu” başladı. Sempozyumda Karacabey'in 50 yıllık planları hazırlanıyor.

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

2. Kentsel Tasarım Sempozyumu başladı!

“İstanbul” konusuyla başlatılan Kentsel Tasarım Sempozyumu, Beşiktaş Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenleniyor. Sempozyum iki gün boyunca devam edecek.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

 “Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu” başladı!

TÜNELDER (Tünelcilik Derneği) çalışmalarına uluslararası boyutta devam ediyor. Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da Wyndham Grand Levent Hotel’de başladı. 

5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu başladı!

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tasarımcılarıyla iç mimarlarının bir araya gelerek, mekan tasarımında yenilikçi yaklaşımları ele alacağı sempozyum başladı.

Çorum Sempozyumu başladı!

Çorum’un tarih, kültür, sanat, mimari, ekonomi ve sağlık alanlarında değerlerinin ortaya çıkarılması için düzenlenen “Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu” başladı.

Uluslararası Medeniyet Şehir ve Mimari sempozyumu başladı!

Türk Tarih Kurumu ve İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ) ortaklığında düzenlenen "Uluslararası Medeniyet Şehir ve Mimari" sempozyumu, üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezinde başladı.

Trabzon'da 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

Bursa'da 300 dönüm alanda kamulaştırmalar başladı!

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi. Altepe, "300 dönüm alanda kamulaştırmalara başladık. Bizde limit yok" dedi.

Karacabey'in gelecek 50 yıllık planı hazırlanıyor!

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen “Karacabey Sempozyumu” başladı. Sempozyumda Karacabey'in 50 yıllık planları hazırlanıyor.

Bursa Karacabey'in geleceği planlanıyor!

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen “Karacabey Sempozyumu” başladı.

8. Çelik Köprüler Sempozyumu başladı!

Yapısal çelik sektörünün önemli temsilcilerini buluşturan "8. Çelik Köprüler Sempozyumu" İstanbul'da başladı. Türk Yapısal Çelik Derneğinden (TUCSA) yapılan açıklamaya göre, yapısal çelik sektörünün kalbi üç gün boyunca İstanbul'da atacak.

Karacabey Sempozyumu başladı Haberi

Karacabey Sempozyumu başladı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen “Karacabey Sempozyumu” başladı.  Karacabey’in meselelerinin çözümüne ve gelecek vizyonunun belirlenmesine katkı sağlamak maksadıyla düzenlenen sempozyumda, Karacabey’in tarihi, kültürel değerleri, doğal kaynakları, çevre ve turizm değerleri, tarım ve hayvancılığı, eğitimi, sağlık ve sportif yönü, kentleşmesi, sosyal yapısı, sanayi, ticaret ve ekonomik yapısı ele alınıyor. KTSO konferans salonunda gerçekleştirilen Karacabey Sempozyumu’nun açılışında konuşan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, İstanbul-İzmir-Çanakkale güzergâhında geçiş noktası olan ilçemiz, bereketli toprakları ve sayısız değerleri ile herkes tarafından tanınmakta ve bilinmektedir. Kısa zamanda tamamlanacak İzmit-İzmir otoyolu ve hızlı tren, ilçemizin Bursa ve Balıkesir’i birleştirecek kesişme noktasında yer almasını sağlayacaktır. Bu yatırım ile Bursa’nın genişleme istikametinde olan...