29 / 04 / 2024

Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşim Fatma Ataş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İzzettin Elgün tarafından açıldı.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 20 milyon 581 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Denizlili tarafından kuruldu.

Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Yeşim Fatma Ataş tarafından kuruldu. 


Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, toplu konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabınaarazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Vişnezade Mah.Süleyman Seba Cd.N.62/1...