28 / 07 / 2024

Karacasu okulları

Karacasu okulları

"Hatırlanmak isteyen geride eser bırakmalı" Karacasu'da hayırseverlerin yaptırdığı 3 yeni okulun açılışını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Paylaşmayı bilenler gönüllerde yer bulur" dedi...

Antalya Muratpaşa'da okullar onarılıyor!

Muratpaşa Belediyesi; ilçedeki okulların bakım ve onarımını gerçekleştirerek eğitime katkı sağlıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye Maarif Vakfı'ndan yurtdışına prestij okulları projesi!

Milli Eğitim Bakanlığında (MEB), TBMM Genel Kurulunda kabul edilen yasanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından kurulacak Türkiye Maarif Vakfınca, yurt dışında prestijli Türk okullarının açılması çalışmaları sürdürülüyor.

Bahçeşehir Okulları Çorum'da açıldı!

Çorum'un Akkent Mahallesi Burunçiftlik Kavşağı'nda inşaa edilen Bahçeşehir Okulları Çorum Kapüsü'nün açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine eğitimciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Akyazı Karacasu Park Projesi’nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu. Projenin yüzde 70'i tamamlandı...

Aydın Karacasu revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda Aydın Karacasu değerleme raporu revize edildi.

Aydın Karacasu Kültür Evi restore edildi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından restore edilerek Kültür Evi olarak değerlendirilmesi kararlaştırılan Sarayaltı Caddesindeki tarihi binada yapılacaklar ve kurulması planlanan kooperatif konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

FMV Işık Okulları teknoloji ve bilim liseleri açacak!

Bu yıl kuruluşunun 130. yılını kutlayan Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, sporsanat, teknoloji ve bilim liseleri açacak. Kurum, aynı zamanda İstanbul dışında da okul açmaya hazırlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı okulları renklendiriyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen ve öğrenci motivasyonunu arttırmak için rengarenk okullar inşa edecek. Gri, iç karartan, betonarme yapılar tarihe karışacak

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde son durum!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe grup yollarının yanı sıra, şehir merkezi ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm çalışması başlattık" dedi

Martı GYO Aydın Karacasu değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Aydın Karacasu değerleme raporunu yayınladı.

Eti Adstation, Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arazinin ihalesini aldı!

Bolu’nun Karacasu beldesinde Orman İşletmesine ait 53 dönüm arazinin ihalesini Muhittin Palazoğlu’ya ait olan firma aldı. Edinilen bilgiye göre Bolu Belediyesinin de girdiği ihaleye toplam 8 şirket müracaat etti.

MEB yeni inşa edilecek okulların tasarımını tamamladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni inşa edilecek okullara ilişkin tasarımı tamamladı. Yeni inşa edilecek okullar, öğrencilerin zevkine göre tasarlandı. Binalar artık renkli olacak. Okul bahçelerinde futbol-basketbol sahası, salıncak ve tahterevalliler olacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Karacasu'ya halı saha!

Doğukent Mahallesi ile başlayan ve sonrasında Genç Osman Mahallesi, Kanuni Mahallesi ve Pazarcık Ufacıklı Mahallesi’nin ardından şimdi de Karacasu Karaziyaret Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha hizmete açıldı.

Karacasu okulları Haberi

Karacasu okulları

Hayırsever işadamı Mustafa Şevki Kavurmacı'nın yaptırdığı 24 derslikli Hafiz Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu ile 6 derslikli Karacasu îmam Hatip Ortaokulu ve Ipbaş ailesi tarafından yaptırılan 18 derslikli Kırçiçeği Anadolu Lisesi düzenlenen törenle hizmete girdi. 

¦ Üç okul birden Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu'ndaki açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Aydm Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Aydm Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, MHP Aydm Milletvekili ve Aydm Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzumrmak, Nazilli Belediye Başkam Haluk Alıcık, Karacasu Belediye Başkam Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu Kaymakamı Hakan Balsüzen, Turkuaz Eğitim Gönülleri Derneği Başkam Turgut Çolakol ile kaymakamlar, ilçe belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

¦ "Veren el, alan elden üstündür"...