28 / 07 / 2024

Karacasu'ya 3 hayırsever okulu daha geliyor!

Karacasu'ya 3 hayırsever okulu daha geliyor!

"Hatırlanmak isteyen geride eser bırakmalı" Karacasu'da hayırseverlerin yaptırdığı 3 yeni okulun açılışını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Paylaşmayı bilenler gönüllerde yer bulur" dedi...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Hayırsever işadamı Mustafa Şevki Kavurmacı'nın yaptırdığı 24 derslikli Hafiz Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu ile 6 derslikli Karacasu îmam Hatip Ortaokulu ve Ipbaş ailesi tarafından yaptırılan 18 derslikli Kırçiçeği Anadolu Lisesi düzenlenen törenle hizmete girdi. 

¦ Üç okul birden Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu'ndaki açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Aydm Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Aydm Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, MHP Aydm Milletvekili ve Aydm Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzumrmak, Nazilli Belediye Başkam Haluk Alıcık, Karacasu Belediye Başkam Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu Kaymakamı Hakan Balsüzen, Turkuaz Eğitim Gönülleri Derneği Başkam Turgut Çolakol ile kaymakamlar, ilçe belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

¦ "Veren el, alan elden üstündür" Î1 Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Karacasu'ya eğitim yuvalan kazanckran hayırseverlere minnet duyduklarını söyledi. Aydınlı Yapı Yönetim Kurulu Başkam Mustafa Şefki Kavurmacı da merhum babası Mustafa Kavurmacı ve merhume annesi Hatice Kavurmacı hatırasına yaptırdığı okulu açmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Karacasu'ya üç okul birden kazandıran hayırseverlere teşekkür eden Vali Erol Ayyıldız da "Bu okullarda yetişecek öğrencilerimizin Aydınımız ve Türkiyemize hayırlı hizmetlerde bulunmasını teAçılış kurdelesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in yanı sıra Vali Erol Ayyıldız, protokol üyeleri ve hayırseverler tarafından birlikte kesildi. 

menni ediyorum" dedi. 

Karacasu'da çiçeklerle karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise "Gelecekte hatırlanmak isteyen kişiler geride eserler bırakmalı. Veren el, alan elden her zaman üstündür. 

İnsanlar paylaşmayı bilmesi halinde gönüllerde yer bulur. 6.5 yıla yalan Milli Eğitim Bakanlığım döneminde iş dünyasından eğitime 2.5 katrilyonluk destek sağladık. Biz göreve geldiğimizde Milli Eğitim'in genel bütçeden payı 10 katrilyon iken bugün bu rakam 60 katrilyona ulaştı. Eğitime her zaman en pbaş: Fen lisesi hayalim var 

¦ Kırçiçeği Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi adına hayırsever işadamları Kemal ipbaş ve Osman ipbaş'ın bağışları ile 2012-2013 Eğitim-öğretim yılından itibaren 'Kırçiçeği Anadolu Lisesi' olarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan okulun açılışı da Çelik ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Kemal İpbaş, "Okullarımızın sayısını artıracağız. Bir fen lisesi hayalim var, inşallah yapmak nasip olur" dedi. Genel Başkan Yardımcısı Çelik, son olarak kız öğrenci yurdunun temel atma törenine katılarak Karacasu'dan ayrıldı. 

büyük desteği Hükümetimiz verdi" diye konuştu. 

Aydm'ın büyükşehir olduğunu hatırlatan Çelik, "Aydın'da 3 T'yi parlatmalıyız. Tarım, turizm ve ticareti parlatırsak Aydm'm istikbali parlak olacaktır" dedi. İngiltere Başbakanı Tony Blair'in göreve geldiğinde ilk üç önceliği sorusuna 'eğitim' cevabım verdiğini vurgulayan Çelik, "İngiltere gibi eğitim sorunlarını aşmış bir ülkenin başbakam eğitime bu kadar büyük önem veriyorsa; bizim ilk dokuz önceliğimizi eğitim olarak belirlememiz gerekir" diye konuştu. Konuşmaların ardından Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu binasının açılış kurdelesi Çelik'in yam sıra Vali Erol Ayyıldız, protokol üyeleri ve hayırseverler tarafından birlikte kesildi. Çelik, kurdele kesimi sonrasında okulu gezdi. 

Çelik ve beraberindeki porotokol üyeleri tadilatı yapılarak yeniden eğitime kazandırılan 6 derslikli Karacasu İmam Hatip Ortaokulu'nu da açtı. 


Yeni Asır


Geri Dön