27 / 04 / 2024

Ağrı'da bir hayırsever okul yapımı için arsasını bağışladı!

Ağrı'da bir hayırsever okul yapımı için arsasını bağışladı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan hayırsever Cesim Bayram, okul yapımı için 3 bin 500 metrekare arsasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe etti. Müdür Ekrem Uğurlu, "12 derslikli bir okulu bu yıl içerisinde bitirip eğitime açacağız inşallah” dedi...




Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan hayırsever Cesim Bayram, okul yapımı için 3 bin 500 metrekare arsasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe etti.


Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, beraberindeki İl Milli Müdürü Fatih Başak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, şube müdürleri Erol Bayram ve H. Suat Yılmaz ile Esentepe Mahallesi’ndeki hibe arsada incelemelerde bulundular. Burada açıklamalarda bulunan Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, okul yapımı için arsa bağışında bulunan Cesim Bayram’ın ne kadar önemli ve hayırlı bir işe vesile olduğunu, bu arsa üzerinde okul yapılıp öğrenciler eğitim almaya başladıktan sonra fark edileceğini ifade ederek, “Esentepe halkı adına kendisine teşekkür ederim. Okul açılışında bu hayırsever kardeşimize günün anısına bir plaket takdim edeceğiz” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu ise, Esentepe Mahallesi’nde uzun süredir ortaokul sıkıntısı yaşandığını belirterek, “Bizler bu konuda çözüm arayışları içerisindeyken bu hayırsever kardeşimiz imdadımıza yetişti. İmkânlarımızı zorlayarak 12 derslikli bir okulu bu yıl içerisinde bitirip eğitime açacağız inşallah” dedi.


Hayırsever Cesim Bayram da, “Bizler sahip olduklarımızın bekçileriyiz, önemli olan arkamızdan bir hayır duası almaktır. Bir hayra vesile olursak ne mutlu bize” diye konuştu.


Doğu Rehberi


Geri Dön