10 / 05 / 2024

ağrı esentepe mahallesi yeni okul yapımı

ağrı esentepe mahallesi yeni okul yapımı

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan hayırsever Cesim Bayram, okul yapımı için 3 bin 500 metrekare arsasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe etti. Müdür Ekrem Uğurlu, "12 derslikli bir okulu bu yıl içerisinde bitirip eğitime açacağız inşallah” dedi...

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Ağrı'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü, Ağrı Doğubayazıt'ta Çiftepınar Mahallesi'nde yer alan arsayı toplam 12 milyon 819 bin 870 TL muhammen bedelle satıyor...

Engin Özkoç'tan Tozkoparan çağrısı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kentsel dönüşüm sıkıntılarının devam ettiği İstanbul’un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi için çağrı yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan riskli yapı çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki riskli yapıların dönüşümü için "Beklemeye hiç vaktimiz yok" dedi ve mahalle sakinlerine çağrı yaptı.

Bilecik’te inşattan düşen işçi ağır yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi ağır yaralandı...

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Ordu'da inşaattan düşen işçi ağır yaralandı!

Ordu Ünye Cevizdere Mahallesi'nde yer alan inşaattan düşen işçi ağır yaralandı...

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı!

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesi mevkisinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı...

TOKİ Ağrı 300 konut ihalesi yarın!

Ağrı İli, Merkez İlçesi Yolugüzel Mahallesi 300 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 300 yeni konut geliyor!

Ağrı Merkez Yolugüzel Mahallesi 300 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi( E-İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Elazığ Rüstempaşa Mahallesi'nde ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Elazığ'da Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan depremde en fazla hasar gören mahallelerden biri olan Rüstempaşa'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Mahalle sakinleri, süreç hakkında yetkililerin bilgilendirme yapmadıklarını ileri sürdü...

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 300 yeni konut müjdesi!

Ağrı İli, Merkez İlçesi Yolugüzel Mahallesi 300 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi( E-İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

ağrı esentepe mahallesi yeni okul yapımı Haberi

ağrı esentepe mahallesi yeni okul yapımı


Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan hayırsever Cesim Bayram, okul yapımı için 3 bin 500 metrekare arsasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe etti.


Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, beraberindeki İl Milli Müdürü Fatih Başak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, şube müdürleri Erol Bayram ve H. Suat Yılmaz ile Esentepe Mahallesi’ndeki hibe arsada incelemelerde bulundular. Burada açıklamalarda bulunan Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, okul yapımı için arsa bağışında bulunan Cesim Bayram’ın ne kadar önemli ve hayırlı bir işe vesile olduğunu, bu arsa üzerinde okul yapılıp öğrenciler eğitim almaya başladıktan sonra fark edileceğini ifade ederek, “Esentepe halkı adına kendisine teşekkür ederim. Okul açılışında bu hayırsever kardeşimize günün anısına bir plaket takdim edeceğiz” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu ise, Esentepe Mahallesi’nde uzun süredir ortaokul sıkıntısı...