10 / 05 / 2024

ağrıda okul yapımı için arsasını veren hayırsever kim

ağrıda okul yapımı için arsasını veren hayırsever kim

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan hayırsever Cesim Bayram, okul yapımı için 3 bin 500 metrekare arsasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe etti. Müdür Ekrem Uğurlu, "12 derslikli bir okulu bu yıl içerisinde bitirip eğitime açacağız inşallah” dedi...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Ağrı'da korkutan deprem! Vatandaş kendini dışarı attı

Bingöl'den sonra Ağrı'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar kendini dışarı attı.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

İslam Memiş elinde gümüş olanlara acil çağrı yaptı! 

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kayıpları ile başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşü olanlara acil çağrıda bulundu. 

TOKİ Ağrı İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Ağrı'da yapılacak 1480 konut için kura töreni gerçekleştirildi. İşte Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022...

6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022! Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?  

Merakla beklenen TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Ağrı'da kaç konut inşa edecek? Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022...

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Dün açıklanan KYK borcunda enflasyona bağlı faizlerinde silinmesi kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, AKP hükümetine çağrıda bulundu. Enflasyonla mücadele için ne yapılmalı? İşte detaylar…

İTO'dan çok önemli 'asgari ücret' çağrısı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, temmuz ayında asgari ücrete zam yapılacağına ilişkin iddialarla ilgili hükümete çağrıda bulunarak "Beraber adım atmalıyız" dedi.

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

ağrıda okul yapımı için arsasını veren hayırsever kim Haberi

ağrıda okul yapımı için arsasını veren hayırsever kim


Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan hayırsever Cesim Bayram, okul yapımı için 3 bin 500 metrekare arsasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe etti.


Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, beraberindeki İl Milli Müdürü Fatih Başak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, şube müdürleri Erol Bayram ve H. Suat Yılmaz ile Esentepe Mahallesi’ndeki hibe arsada incelemelerde bulundular. Burada açıklamalarda bulunan Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, okul yapımı için arsa bağışında bulunan Cesim Bayram’ın ne kadar önemli ve hayırlı bir işe vesile olduğunu, bu arsa üzerinde okul yapılıp öğrenciler eğitim almaya başladıktan sonra fark edileceğini ifade ederek, “Esentepe halkı adına kendisine teşekkür ederim. Okul açılışında bu hayırsever kardeşimize günün anısına bir plaket takdim edeceğiz” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu ise, Esentepe Mahallesi’nde uzun süredir ortaokul sıkıntısı...