10 / 05 / 2024

ağrıdaki okul için arsasını bağışlayan hayırsever kim

ağrıdaki okul için arsasını bağışlayan hayırsever kim

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan hayırsever Cesim Bayram, okul yapımı için 3 bin 500 metrekare arsasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe etti. Müdür Ekrem Uğurlu, "12 derslikli bir okulu bu yıl içerisinde bitirip eğitime açacağız inşallah” dedi...

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

İZTO Başkanı Özgener’den ‘yarısı bizden’ çağrısı: İzmir için de uygulansın! 

İş dünyası buluşmasında önemli açıklamalar yapan İZTO Başkanı Mahmut Özgener mega kent İstanbul için uygulanan “Yarısı Bizden" kampanyasının İzmir için de uygulamaya alınması gerektiğini söyledi.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarih verildi! 

Araç alacaklara zam uyarısı yapıldı. 'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarihi verildi! Peki sıfır araçlara zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

TOKİ'den Diyarbakır Hazro projesi için son 3 gün! 142 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Hazro projesi için yeni tarihi açıkladı. İşte TOKİ Diyarbakır Hazro projesi ile ilgili detaylar...

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Prof. Dr. Ali Hepşen, konuta erişilebilirlik konusu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

ağrıdaki okul için arsasını bağışlayan hayırsever kim Haberi

ağrıdaki okul için arsasını bağışlayan hayırsever kim


Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan hayırsever Cesim Bayram, okul yapımı için 3 bin 500 metrekare arsasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe etti.


Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, beraberindeki İl Milli Müdürü Fatih Başak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, şube müdürleri Erol Bayram ve H. Suat Yılmaz ile Esentepe Mahallesi’ndeki hibe arsada incelemelerde bulundular. Burada açıklamalarda bulunan Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, okul yapımı için arsa bağışında bulunan Cesim Bayram’ın ne kadar önemli ve hayırlı bir işe vesile olduğunu, bu arsa üzerinde okul yapılıp öğrenciler eğitim almaya başladıktan sonra fark edileceğini ifade ederek, “Esentepe halkı adına kendisine teşekkür ederim. Okul açılışında bu hayırsever kardeşimize günün anısına bir plaket takdim edeceğiz” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu ise, Esentepe Mahallesi’nde uzun süredir ortaokul sıkıntısı...