13 / 05 / 2024

Karadağ Grup sahibi kim

Karadağ Grup sahibi kim

1998 Yılından bu yana hizmet veren İl Özel İdaresi’nin hizmet binası yenilendi. Karadağ Grup tarafından mantolama ve led ışıklarıyla bina modern bir görünüme kavuştu.

Karadağ Verde di Oliva'da 425 bin TL'ye 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı!

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Karadağ'a memurlardan gayrimenkul yatırımı!

Karadağ Türk İş adamları Derneği Kurucu Başkanı İsmail Oğuz Güvenç, şu anda çok fazla memurun gayrimenkul alımı için Karadağ’a geldiğini belirtti ve yeşil pasaport sahibi memurlara 6 ay boyunca oturum izni verilmesi bu ülkeyi memurlar için cazip kıldığını ifade etti...

Mülk sahibi olduklarını söyleyen bir grup Pamukkale yolunu trafiğe kapattı!

Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan kara yolu, mülk sahibi olduklarını öne süren bir grup tarafından trafiğe kapatıldı. Yola 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı asıldı.

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Ortadoğu Grup, yeni projesi Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor...

AB Grup Holding'ten Seyrantepe’de lüks konut projesi!

AB Grup Holding’in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti. Seyrantepe'de lüks konut projesine başlayacaklarını söyleyen Bayrak, ''İstanbul’da 120 milyon TL’lik yatırıma başlıyoruz” dedi.

Başakcity Boutique Residence'ta senetle topraktan ev sahibi ol!

Fuzul Grup hayata geçirilen Başakcity Boutique Residence 123 konuttan meydana geliyor. Projede senetle topraktan ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mar Grup Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak!

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak.

Ortadoğu Grup'tan 4 projede sonbahar kampanyası!

Temmuz ayından beri tüm projelerinde yaptığı kampanyalarla daire sahibi olmak isteyenlere çeşitli avantajlar sunan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul, Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Merkez Zekeriyaköy projelerinde yoğun ilgi görüyor.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Kocalar Grup'tan, Ankara Kazan'a yeni proje!

İnşaat, gıda, hayvancılık, tarım ve emlak üzerine faaliyet gösteren Kocalar Grup adına firma sahibi Muhsin Koca ile bir görüşme yaptık. 2023 vizyonuyla bölgesinde lider bir firma olmak için çalıştıklarını belirten Koca, hedeflerini anlattı.

Suriyeliler ihtiyaç sahibi vatandaşların tamirat işlerini yapıyor!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen ve burada yaşamını sürdüren bir grup Suriyeli, Türkiye'nin kendilerine hoşgörüyle yaklaşmasına ve kapılarını açmasına teşekkür etmek için ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarına ulaşıp evlerinin tamirat işlerini yapıyor.

Karadağ Grup sahibi kim Haberi

Karadağ Grup sahibi kim

Batman 1998 Yılından bu yana hizmet veren İl Özel İdaresi’nin hizmet binası kompozit giydirme çalışmaları da uygulanarak gece görünümüyle adeta ışıl ışıl parlıyor. 


Batman...