28 / 04 / 2024

karadağ havalimanı projeleri

karadağ havalimanı projeleri

İstanbul Havalimanı'nı inşa eden Limak, Cengiz, Mapa ile TAV, İçtaş İnşaat Karadağ'ın iki havaalanın yenilenme ve işletmesine talip oldu...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Karadağ Türk müteahhitlerin yeni gözdesi oldu!

Karadağ, sunduğu pek çok avantaj ile Türk yatırımcıların da gözdesi. Bugüne kadar daha çok Ortadoğu ülkelerinde inşaat projeleri gerçekleştiren Ongan İnşaat ve Antalya merkezli BHG Yapı da bu ülkede yatırım yapmayı tercih edenler arasında...

İstanbul Havalimanı dünyada 'oyunu değiştiren' projeler arasında!

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 48 saat!

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

3. havalimanı bölgesindeki projeler IFTE'de tanıtılacak!

İstanbul’da yapımı devam eden yeni havalimanının açılışına aylar kala ciddi bir konut ihtiyacı ortaya çıkarken, bölgede konut projeleri yürüten inşaat firmaları havayolu çalışanları ile IFTE fuarında buluşacaklar. 

3. havalimanının ilk etabı tamamlanıyor!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan 3. havalimanının ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılıyor. Peki metro hattı ne zaman açılacak?

karadağ havalimanı projeleri Haberi

karadağ havalimanı projeleri

Türk şirketleri 50 milyar dolarlık dış ticaret hacmine sahip Balkanlar'da yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Havalimanı'nı hayata geçiren Limak, Cengiz, Mapa ile TAV, İçtaş İnşaat Karadağ'ın iki havaalanın yenilenme ve işletmesine talip oldu

İki havalimanı için gelen 25 tekliften beşinin Türk şirketleri olduğunu söyleyen Karadağ Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Osman Nurkoviç, "2.5 milyon yolcu kapasiteli havalimanlarımızı büyütmek istiyoruz. Kapasitesi her yıl yüzde 10 artıyor, on yılda iki katına çıkaracağız. Yaklaşık 200 milyon Euro yatırım planlıyoruz" dedi.

BAKAN'DAN TÜRKİYE'YE ÖZEL DAVET

Karadağ-Türk İş Adamları Derneği (KATİAD) Başkanı Necmi Saykun ve Bakan Nurkoviç ülkesindeki yatırım fırsatlarını anlattı. Karadağ'da iki havalimanı bulunduğunu ifade eden Nurkoviç, "30 yıllık kiralama için ihaleye çıkıyoruz. Yenileme ve işletme. avalimanlarını büyütmek istiyoruz. Havalimanlarımızın kapasitesi 2018 yılında 2.5 milyon...