13 / 05 / 2024

Karadaş Yapı

Karadaş Yapı

Karadaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Karadaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Yby Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yby Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Karadağ tarafından kuruldu.

Asnova Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asnova Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Habip Ufuk Doğan, Mustafa Karadağ ve Yavuz Özdemir ortaklığında kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Kalitem İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalitem İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bahattin Karadağ, Mesut  Avcı , Sait Avcı tarafından kuruldu.

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karadağ tarafından kuruldu.

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Karadağ'da inşaat projesi yürüten Maya Montenegro, Bayview Hills isimli projesinin hafriyat işlerine Ağustos'ta başlıyor. Eylül 2021'de tamamlanması planlanan projede teslimler yaz aylarında yapılacak.

Karadağ Türk müteahhitlerin yeni gözdesi oldu!

Karadağ, sunduğu pek çok avantaj ile Türk yatırımcıların da gözdesi. Bugüne kadar daha çok Ortadoğu ülkelerinde inşaat projeleri gerçekleştiren Ongan İnşaat ve Antalya merkezli BHG Yapı da bu ülkede yatırım yapmayı tercih edenler arasında...

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Karadağ tarafından kuruldu.

Aykar Çatı İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Çatı İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Harettin Aydın ve Orhan Karadağ ortaklığında kuruldu.

Karadağ, Körfez’in de radarına girdi!

Mirnadom Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Azerilerin yapımı halen devam eden yaklaşık 3 milyar Euro’luk dev Porto Novi projesi sayesinde birçok Azeri Karadağ’a hem gayrimenkul hem de ticari yatırım yapıyor. Benzer hareket şimdi de Körfez bölgesi için oluşuyor" dedi...

Karadaş Yapı Haberi

Karadaş Yapı

Karadaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Karadaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Karadaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karadaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Orhangazi Caddesi,...