20 / 05 / 2024

Karadayının Nilayı

Karadayının Nilayı

Habertürk Gazetesi magazin sayfası köşe yazarı Esin Övet, bugünkü yazısında Perihan Ünlücan'ın açtığı dükkanla ilgili yazıya yer verdi. İşte Övet'in yazısı;

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Özdemir tarafından kuruldu.

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

Akfen Holding'in acı günü! Yılmaz Karadayı vefat etti!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın eniştesi Yılmaz Karadayı vefat etti. Akfen Holding, taziye ilanı yayınlattı.

İnşaatçı Ahmet Metin Karadayı için 2 bin 100 yıl hapis istendi!

Karadayı İnşaat New City projesi davasında müşteki sayısı artınca, hapis istemi 1.1400 yılken, 2.100 yıla çıkarıldı.

Aydın Nazilli'de asansör kazası!

Aydın Nazilli'de bir iş yerinin asansör kabininin, bakım sonrası kontrol edilirken düştü. Yaklaşık 2 metre yükseklikten zemine düşen asansör kabinindeki Hasan Basri Karadayı ve İbrahim Özleyen yaralandı.

Vakıf GYO'nun yönetim kurulu üyeliğine Yalçın Yüksel getirildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş' nde Yönetim Kurulunda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Levent Karadayı'nın istifa etmesi üzerine yerine Yalçın Yüksel getirildi...

Karadayı İnşaat, Erzurum'da 450 konut inşa edecek!

Erzurum'da faaliyet gösteren Karadayı İnşaat Grup, Yenişehir'de yıktırılan imar iskan konutlarının yerine kentsel dönüşüm kapsamında öz kaynaklarla 450 konut inşa edecek.

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Karadayının Nilayı Haberi

Karadayının Nilayı

CİHANGİR, yakında şöhretler kasabası olacak. Çünkü her köşe başında bir ünlünün evi, dükkânı, mağazası ya da restoranı var. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda bu köşede size “Karadayı”nın Nilay’ı Perihan Ünlücan’ın Cihangir Caddesi’nde Bal ismini verdiği bir dükkân açtığından bahsetmiştim. İşte o dükkânın asıl sahibi futbolcu Servet Çetin’miş. Yani Perihan, Servet’in kiracısı. Zaten benim duyduğuma göre futbolcular da fazlasıyla Cihangir’e gözünü dikmiş durumda. Şu anda nerede satılık ev ve dükkân var; onun peşindeler. Ne de olsa yükselen değer. Gün geçmiyor ki kiralar alıp başını gitmiyor. Ve ünlüler de akın ettikçe bu kiralar daha da...