11 / 05 / 2024

karadeniz bölge kan merkezi inşaatı

karadeniz bölge kan merkezi inşaatı

Mustafa Keskin, Karadeniz Bölgesi'nin alanındaki en büyük Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatının yeniden başladığını söyledi. emeli 2010 yılında atılan binanın tamamlanması için ihalesi geçen Kasım ayında ihale yapıldı.

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Güvenli bölge kurulması halinde 2 milyon Suriyeli ülkelerine dönecek!

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, güvenli bölge kurulması halinde 2 milyon Suriyeli ülkelerine döneceğini söyledi.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Muğla Bölge Müzesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yaz sonunda açılışı yapılacak olan Muğla Bölge Müzesi yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, “Binanın yüzde 70’i tamamlandı" dedi.

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...

karadeniz bölge kan merkezi inşaatı Haberi

karadeniz bölge kan merkezi inşaatı


Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Karadeniz Bölgesi'nin alanındaki en büyük Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatının yeniden başladığını söyledi. Keskin, bir hayırsever tarafından kaba inşaatı yapılan binanın Türk Kızılayı'nın kendi öz kaynaklarıyla tamamlanacağını belirtti.


Samsun'da bir hayırsever tarafından karkas inşaatı yapıldıktan sonra yarıda kalan Türk Kızılayı Samsun Şubesi Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi binası inşaatının tamamlanması için çalışma başlatıldı. Temeli 2010 yılında atılan binanın tamamlanması için ihalesi geçen Kasım ayında yapıldı.


Türk Kızılayı'nın kendi öz kaynaklarıyla tamamlanacak inşaatın bu yıl sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiği belirtildi. 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin tamamlanmasıyla Karadeniz Bölgesi'ndeki en büyük merkez olma özelliği taşıyacak. Merkez, Samsun'un yanı sıra, Ordu, Amasya, Sinop ve Tokat illerine hizmet verecek. Orta...