06 / 05 / 2024

karadeniz demiryolu yatırımları 2021

karadeniz demiryolu yatırımları 2021

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Turizmcilere dikkat çeken tavsiye: Yatırımlarınızı Karadeniz'e yapın!

İklim değişikliğiyle birlikte turizm yatırımlarının da yönü değişecek. Peki turizm sektöründe neler olacak? İşte uzmanından dikkat çeken açıklamalar...

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

Çin demiryolu yatırımlarını hızlandırdı!

Çin, demiryolu yatırımlarını hızlandırma kararı aldı. Çin’in demiryolu işletmicisi China Railway Corporation konu ile ilgili yazılı açıklama yayınladı.

Som Demiryolu Endüstrisi İnşaat ve Altyapı Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Som Demiryolu Endüstrisi İnşaat ve Altyapı Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Samet Koç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

Çin karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak.Çin Ulusal Kongresi'nin yıllık toplantısında, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sunuldu.

Rize'de yatırımlar hızla artıyor!

Karadeniz'in önemli şehirlerinden Rize, ekonomide büyük bir atılım içerisinde. Dev ulaşım projelerinin modern tarıma, eğitim hamlelerinden sanayi yatırımlarına kadar birçok alanda dönüşüm yaşayan şehir, bölgesinde güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Ulaşım yatırımları tam gaz devam edecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 'nın yatırımları arasında en yüksek tutara, 6 milyar 960 milyon lira ila bu yıl da demiryolu ulaştırması sahip oldu.

Lütfi Elvan: Öncelik sıralamamızda demiryolu yatırımları var!

Bakan Lütfi Elvan, Capital ve Ekonomist Dergileri öncülüğünde düzenlenen "CEO Club Buluşması"na katıldı. Programda konuşan Elvan, ulaşım altyapısı itibarıyla bugüne kadar birinci öncelikli alan olarak karayolu yatırımlarını gördüklerini ifade etti.

Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi, Abdullah Murat Aytoğu, Ethem Naci Başerdem, Göksel Özülkü tarafından 15 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Özyurtlar Emlak Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Emlak Yatırımları İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Kemal Özcan ve Fikri Yurtseven ortaklığıyla kuruldu...

karadeniz demiryolu yatırımları 2021 Haberi

karadeniz demiryolu yatırımları 2021

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Kamu İktisadi Komisyonu görüşmelerinde, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a demiryolu yatırımları ile ilgili bazı eleştiriler yaptı. Ahmet Kaya, Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını dile getirerek, “Cumhurbaşkanı Karadenizli, Ulaştırma Bakanı Trabzonlu, TCDD Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı Ordulu. Bir Genel Müdür Yardımcısı Rizeli. Bu kadar Karadenizlinin bu kadar kudrete, imkâna sahip olduğu bir dönemde eğer Trabzon'a, Rize'ye, Artvin'e, Giresun'a, Ordu'ya, Gümüşhane'ye demiryolu gelmeyecekse daha ne zaman gelecek?” şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya, şöyle konuştu:

2029 YILINA KADAR TRABZON İLİNE DEMİRYOLU YOK

“Ulaştırma Bakanlığının bütçe sunum kitapçığında 2002 yılı Türkiye demir yolları haritası var. Samsun'dan Sarp Sınırına kadar bu illerimizin hiçbirinde 1 metre demir yolu yok. Geliyoruz 2020'ye. Aradan on sekiz yıl geçiyor....