28 / 04 / 2024

karadeniz haberleri

karadeniz haberleri

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde turistik tesis işletmecisi Yaşar Çavuşoğlu'nun ahşap bir mescit yanına aydınlatma direği ile otomobil lastiklerini kullanarak yaptığı minare, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini topluyor

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesi vatandaşa verdiği müjdeler sıklaştı. Daha önce asgari ücretten EYT’lilere, memur ve emekli zamlarından yapılandırmaya kadar birçok alanda vatandaşa sevineceği haberleri peş peşe veren Erdoğan, bu kez de çok merak edilen Karadeniz Gazı’nın haneler

Nükleer santrallere tepki için Karadeniz'de kürek çekiliyor!

Nükleer santrallere tepki için Karadeniz' de kürek çekiliyor. Sinop'ta kurulması planlanan nükleer enerji santralini protesto etmek için Karadeniz'de kürek çeken Hüseyin Ürkmez, Amasra’ya kadar ulaştı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'ne park geliyor! İmar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 4019 Ada, 5 Parselde yapılacak yeşil alan, park alanı imar planını askıya çıkardı. İmar planı, 31 Ekim 2014'te askıdan indirilecek.

Meteoroloji'den İç Anadolu ve Karadeniz için kritik uyarı!

Meteoroloji İç Anadolu'nun Doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğinin bu nedenle oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Ordu-Giresun Havaalanı Karadeniz'in hırçın dalgalarına direndi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Havalimanımız Karadeniz'in her türlü baskısına, şiddetine ve dalgasına mukavim inşa edilmiş olup inşallah uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edecek yapıdadır" dedi.

Giresun'da dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'nu trafiğe kapattı!

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturmasıyla yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar oluştu.

Gazın Karadeniz yolculuğundan bin kişiye iş!

Rus doğalgazını, Karadeniz'den geçecek boru hattıyla Avrupa'ya taşıması amaçlanan Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı için inşaat faaliyetlerinin yoğunlaşacağı dönemde yaklaşık bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Taner Yıldız: Anadolu Ajansı İngilizce Enerji Haberleri Terminali stratejik bir hamle!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

3. Karadeniz Limanları konferansı dünya liderlerini bir araya getirdi!

3. Karadeniz Limanları ve Denizcilik Konferansı, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’ nin desteğiyle denizcilik ve liman sektörünün önde gelen yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı!

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı. Risk yönetimi açısından yaşamsal bir sınavdan geçen ülkemizde, yaşanan iş kazaları haberlerinde yaşanan artış çok ciddi tehlikelere dikkat çekiyor.

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı. Anadolu Ajansı, bir ilke daha imza atarak İngilizce enerji haberlerinin yer aldığı Enerji Haberleri Terminalini (AA Energy News Terminal) hayata geçirdi.

karadeniz haberleri Haberi

karadeniz haberleri


Çamlıhemşin ilçesinde turistik tesis işletmecisi Yaşar Çavuşoğlu'nun ahşap bir mescit yanına aydınlatma direği ile otomobil lastiklerini kullanarak yaptığı minare, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekiyor.


Kentin turizm yöresi Ayder Yaylası güzergahındaki Çamlıhemşin-Ayder kara yolu kenarında yer alan ve rafting de yapılabilen bir turistik tesisi işleten Yaşar Çavuşoğlu, tesis yakınında bulunan ve raftingcilerin giriş yaptığı bölümde inşa edilen mescidin kara yolundan iyi gözükmediğini ve yoldan geçen insanların ibadet yapmak için mescitten yeterince yararlanamadığını fark edince bu duruma bir çözüm getirmeye karar verdi.


Mescidi, yerini değiştirerek kara yolu kenarına almayı düşünen Çavuşoğlu, önce eski mescidi söktü. Ardından yine tesis yakınında, yol kenarında ahşaptan yeni bir mescit yapan Çavuşoğlu, mescidin bir de minaresi olmasını istedi.


Buna ilginç bir çözüm getiren Çavuşoğlu, mescit yakınında atıl durumdaki...